Baka
Printscreen/YouTube
Baka

Printscreen/YouTube

 Foto: Printscreen/YouTube

- Ivana sam upoznala pre mnogo godina na moru. Nedavno sam imala smrtni slučaj, te dugo nisam gledala televiziju. Kada sam uključila - videla moga Ivana. Pokušavala sam na razne načine da dođem do njega, čak sam zvala i predsednika opštine Zemun da pokuša da mi nađe Marinkovićev broj - rekla je baka, pa dodala:

- Prošlo je šest godine kako je moj sin umro, a ja nisam tri godine gledala televiziju, nigde nisam išla. Došla mi je komšinica i rekla da gledam Parove, Goce Tržan muž, a neka trudna s njim, ja pustila, Ivan tamo, ona baba ga napada, a on kaže da joj je ćerka kriva, a ne on. Ona mu kaže da neće mu dati da vidi dete, a on, srce moje, kaže da će da ukrade bebu i da je u Sarajevu krsti. Tri godine ja to gledam, živim s tom nekom šalom njegovom, ja bih umrla davno. Nikako nisam mogla da vas dobijem. Zvala sam predsednika opštine Zemun da me spoje sa Ivanom Marinkovićem - pričala je baka.

Baka

Printscreen/YouTube

 Foto: Printscreen/YouTube

Ona je u studiju dočekala Jelenu Ilić sa kojom se pozdravila i valjano ispričala.

Takođe, obećala je da će sačekati Marinkovićev izlazak.

Nakon što ih upozna vratiće se nazad, ali prvi voz ima u 5 ujutru pa joj neće smetati da spava na železnickoj stanici, jer kako kaže ništa joj nije teško samo da ih upozna.

Jelena Ilić

Alo!

 Foto: Alo!

- Meni je ovo pobeda - prokomentarisao je Ivan kada je ugledao baku.

Pročitajte još: