Zoran i Željko Jovanović
YouTube/printscreen

 

Zoran i Željko Jovanović

YouTube/printscreen

Zoran i Željko Jovanović, Foto: YouTube/printscreen

O njemu je pre nekoliko dana brujala cela Srbija budući da se na društvenim mrežama pojavio video klip koji je izazvao lavinu komentara.

Naime, Zoran Jovanović, koji se predstavlja kao zvezda "Tik Toka", objavio je video zapis u kom bez majice šeta ulicom u peva skarednu pesmicu.

- Ah tugo, tugo, odnela te voda, pored moje p***e, šta će njemu ona. Jedva p***m, ma j**i me više.. - glasi tekst pesme koju je Zoran pevao na sav glas.

 Zoran Jovanović

Printscreen/instagram

Zoran Jovanović, Foto: Printscreen/instagram

Ovaj 22-godišnji Beograđanin studira Visoku sportsku i zdravstvenu školu, a, kako je otkrio, "Tik Tokom", društvenom mrežom na kojoj se deli video sadržaj, počeo je da se bavi bez velikih očekivanja, da bi ubrzo usledila popularnost neslućenih razmera. Upravo zbog toga je usledio i poziv da uđe u "Parove", na šta je on pristao.

 Zoran Jovanović

Printscreen/instagram

Zoran Jovanović, Foto: Printscreen/instagram

U našoj galeriji pogledajte više njegovih provokativnih fotografija.

 

Komentari (1)

milic

12.03.2020 07:25

Ovo momci braca Jocanovic pravo su osvezenje nov pocetak i budjenje jednog programa koji je otrcan sa Ivanom ,Jelenom,mucavim Djoletom ovo je pravo otreznjenje produkcije Hepy tv. Jovanovici su izlozeni zlobi Jelene Ilic i ostalih koji tamo ne znace nista ,koji iznudjuju gadjenje i promenu kanala bravo za Hepy.