JEDVA SPAJAO KRAJ S KRAJEM Andrija Kuzmanović žicao od sestre svaki dinar, nećete verovati s koliko novca je preživljavao (VIDEO)

Svaki početak je težak.

Andrija Kuzmanović
Foto: Marko Marković ALO!

Andrija Kuzmanović je poslednjih nekoliko godina najtraženiji domaći glumac. Počeo je ozbiljno da zarađuje tek posle filma "Montevideo, Bog te video". 

Popularna serija "Senke nad Balkanom" ga je vinula među top glumce, ali se uvek priseća početka karijere kada je bilo teških trenutaka i "krpljenja kraja s krajem" 

- Jedno vreme sam pozajmljivao od moje sestre Simone, ona je već radila jer je 11 godina starija od mene. Ja sam tada radio u pozorištu i imao od 12.000 do 18.000 dinara zaradu. Ali to je bilo neko vreme takvo. Svako vreme nosi neke svoje situacije. Lepo bi bilo da se današnji klinci iscimaju više za sebe i za porodicu, nikom ne cvetaju ruže, rekao je glumac i dodao:

- Ja sam dugo živeo kod mojih, dok sam završio fakultet, pa dok sam krenuo da radim... Onda je došao Montevideo i počeo sam da zarađujem i budem samostalan, da imam uslova da se odvojim i živim sam. Rad, trud, velika želja za poslom, mislim, da će svakom da donese bolje sutra.

Glumac je nedavno govorio o borbi sa koronavirusom, detaljnije pogledajte OVDE

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi