Anica Dobra
Masanori Jošida/Alo!
Anica Dobra

Masanori Jošida/Alo!

Anica Dobra, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Serija "Slučaj porodice Bošković" namenjena je celoj porodici, težište je na humoru i niko nije žrtva. To su sve ljudi koji sami sebi prave takve probleme - otkrila je.

Glumica je konstatovala da smatra da je danas poželjno imati neki svoj svet, te da joj je drago što su baš takvi i junaci iz serije u kojoj igra.

Anica Dobra

Dejan Briza

Anica Dobra, Foto: Dejan Briza

- Da li je poželjno biti malo nenormalan? Poludela bih u ovom svetu da nemam neki svoj koji je još luđi, tako da to preporučujem svima. Zahvalna sam što su producenti serije pomislili da ja spadam u tu ekipu - uz smeh je istakla Anica Dobra, koja se potom osvrnula na to što se u Srbiji poslednjih meseci, uprkos pandemiji korona virusa, opet snimaju projekti.

- Ako je svet stao, život nije stao i naći će put da ide dalje. Mi koji radimo u ovim uslovima zadovoljni smo i brzo se prilagođavamo. Niko nije sprečen da se bavi poslom koji voli, ili da nađe nešto što ga inspiriše u tome što on radi. Svako vreme je dobro za posao, pa i ovo, i život ide dalje, prevazilazimo probleme, a ne oni nas. Ja unosim radost u posao koji radim i to je moj način da guram dalje - zaključila je Anica Dobra.

BONUS VIDEO:

Odlepila je za Vukom Kostićem, a OVDE pogledajte kako izgleda ćerka Anice dobre, koja je takođe glumica.

PROČITAJTE JOŠ: