NOVI ŠOKANTNI DETALJI! Anja Mit otkrila šta zna o Miki Aleksiću koji je optužen za navodno silovanje: Poliva ih vodom i vređa! (VIDEO)

Sve više javnih ličnosti staje u odbranu popularne glumice Milene Radulović i iznosi detalje koji šokiraju javnost.

O skandalu sa Miroslavom Mikom Aleksićem kog je mlada glumica Milena Radulović optužila za navodna silovanja, govorila je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" glumica Anja Mit.

- Dok sam vas slušala ježim se, nikad se nisam osećala ovako za bilo koje uključenje. Jako me je sve ovo potreslo, Milena je toliko divna devojka, darovita glumica, dajem joj svu moju podršku, hvala i svim kolegama, nadam se da će iz ovoga izaći jača - rekla je Anja, a potom otkrila da li se ona suočila sa nekim neprijatnim iskustvom - započinje Anja i nastavlja:

- Ja hvala Bogu nisam imala takve ponude i mogu da se zahvalim Bogu što se ništa neprijatno i loše nije dogodilo, a radila sam dosta. Nisam čula ni od mog okruženja. Mogla sam da načujem neke priče, ali ništa konkretno nisam čula. To znam kako se Mika obraćao glumicama. Išla sam u studio glume gde su dolazila deca od njega, oni su pričali da ih vređa i omalovaćava. Nisam htela da idem kod njega, iako su govorili da iz njegove škole izađu najbolji glumci. Sve se to zna. Ljudi koji nisu mogli to da podnesu su odlazili u druge studio, ali ne mogu da verujem da to traje godinama, nikada mi se to nije svidelo ni kao devojčici, iako su me mnogi savetovali da idem u njegov studio i najbolje uči. Ali ja dajem potpunu podršku Mileni, ovo je toliko strašno, nemam komentar - dodaje ona.

Anja je ispričala šta je čula o čuvenoj školi Mike Aleksića.

- To je ozbiljna manipulacija, u tim godinama da vas neko omalovažava, nemate dovoljno samopouzdanja, meni se taj pristup ne dopada. Savet svim devojčicama i dečacima je da vode računa i roditelji da gledaju kod koga im idu deca, greška je u roditeljima, da se komunicira, da deca budu otvorena, da ih ne zatvaraju. Profesora ne znam, hvala Bogu, ali sam čula priče da ih vređa i omalovažava, čula sam da ih poliva kofama vode da speru glupost - zaključuje ona.

Više o novim detaljima skandala pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi