Bane Vidaković
YouTube/printscreen
Bane Vidaković

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Bane Vidaković je i te kako dobro poznat domaćoj javnosti, što zbog zavidne glumačke karijere, što zbog ekscesa o kojima je brujala cela nacija.

Podsetimo, Branko može da se pohvali cifrom od preko 50 pozorišnih i filmskih uloga, među kojima se izdvajaju one u ostvarenjima: "Sivi dom", "Kraj dinastije Obrenović", "Otvorena vrata", "Moj rođak sa sela", "Gore-dole", "Kursadžije", "Bal na vodi", "Čavka", "Mi nismo anđeli", "Jelena". "Andrija i Anđelka", "Sinđelići"...

Ipak, u tekućoj godini je na naslovne strane novina dospeo zbog skandala sa zabranjenim supstancama koje su pronađene u njegovom posedu, zbog čega je bio i u pritvoru.

Bane Vidaković

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Imam veliku decu. Naravno da se kao i svaki roditelj susrećem sa problemom kako zaštititi decu od svih opasnosti koje vrebaju. To što sam ja svoju mladost proživeo divlje pomoglo je da sa njima imam vrlo otvoren i iskren odnos. Mislim da su dovoljno inteligentni i pametni i da su pregurali te krizne godine premda žive u jednoj veoma opasnoj zemlji, u Holandiji - ispričao je pre nekoliko godina Vidaković.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Мајда Видаковић (@majdakovic) on Jun 4, 2018 at 2:26am PDT

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Branko Vidaković (@bane.vidakovic59) on Aug 19, 2016 at 7:31am PDT

PROČITAJTE JOŠ: