Drive in
Promo
Drive in

Promo

Foto: Promo

Dugoočekivani Drive in bioskop na Adi, nastao u saradnji Kombank Dvorane i Grada Beograda, počinje sa radom u ponedeljak 01. juna u 21h pod sjajem zvezda nad beogradskom prestonicom, dok će one "filmske zvezde" zablistati upravo na platnu dimenzija 12 puta 6 metara i 4k projektorom sa 33 hiljade lumena u prvoj filmskoj projekciji na otvorenom.

Kao asocijacija na Holivud, bioskop će tačno u 21h, kada se upale prve „nebeske zvezde“, otvoriti deveti Tarantinov film iz 2019. godine, Bilo jednom u Holivudu (Once upon a time in Hollywood).

Bilo jednom u Holivudu

Promo

Foto: Promo

Reditelj Kventin Tarantino sa svojim devetim filmom, na veliko platno je doneo priču iz perioda vrhunca „hipi Holivuda“.

Film prati avanturu glumca i njegovog dvojnika, koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod Suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine u Los Andjelesu. Rik Dalton (Leonardo Dikaprio) , bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit), u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Dodatna iskušenja će se javiti kada Rik za komšinicu dobije prelepu glumicu - Šeron Tejt, u čijoj se ulozi našla Margo Robi.

Bilo jednom u Holivudu

Promo

Foto: Promo

Nakon Bilo jednom u Holivudu, na platnu bioskopa na otvorenom, do kraja juna biće reprizirani i Deadpool 2, film Dejvida Liča iz 2018.godine, koji je na veliko platno doneo i srpskog glumca Stefana Kapičića, koji u filmu tumači lik natrprirodnog bića Kolosus; Boemska rapsodija iz 2018. godine, biografski film koji opisuje život i rad frontmena planeternog rock sastava The Queen, Fredija Merkjurija , ali i domaće ostvarenje- film Otac Srdana Golubovića - dvostruki dobitnik nagrada na ovogodišnjem Berlinaleu, gde je i doživeo svoju premijeru (nagrada publike u programu Panorama i nagrada ekumenskog žirija).

Bilo jednom u Holivudu

Promo

oto: Promo

Biće prikazani i naslovi kao što je čuveni horor iz 2019. godine Doktor Sleep Majka Flanagana, baziran na čuvenom istoimenom romanu Stivena Kinga iz 2013.godine , ali i Pulp Fiction, Blade runner i mnogi drugi.

Bioskop na otvorenom od 01. do 07. juna emitovaće besplatne projekcije filmova svake večeri, dok će nakon toga dani rezervisani za film biti sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Kompletan repertoar biće dostupan na veb stranici Dvorane od 01. juna.

U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER ZA FILM BILO JEDNOM U HOLIVUDU: