Miloš Biković
E-stock
Miloš Biković

E-stock

Foto: E-stock

Najpopularniji srpski glumac zabavljao se sa lepom Ruskinjom od 2016. do 2018. godine, a u tom periodu snimao je film "Mitovi". I ništa tu ne bi bilo neobično da mu u tom ostvarenju nije zapala scena se*sa sa Aglajinom majkom, takođe poznatom glumicom, Ksenijom Rapoport (46).

Biković

Printscreen

Foto: Printscreen

- Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! Redovno sam odlazila na snimanje "Mitova", ali tog dana kada se snimala scena žestokog se*sa između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: "Bože, šta ti je život..."

MIloš Biković

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Ksenijina i Miloševa ljubavna scena odigrava se u pozorištu, i to usred predstave. U trenutku dok Bikovićev junak sedi u loži, Aglajina majka stiže kod njega, odmah počinje da se skida i njih dvoje vode ljubav.

Miloš Biković nije mnogo želeo da govori o toj temi, ali je potvrdio da je majku svoje bivše devojke upoznao na krajnje nesvakidašnji način.

- Tačno je da smo bili ljubavnici u filmu "Mitovi" - rekao je glumac.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aglaya Tarasova (@aglayatarasova) on Aug 22, 2018 at 7:15am PDT

Osim u tom filmu, Biković i Ksenija su godinu dana kasnije zaigrali i u ruskom hitu "Led", u kojem glavnu žensku ulogu igra Aglaja Tarasova.