Par, film
Shutterstock

 

Par, film

Shutterstock

Foto: Shutterstock

I ovaj put smo se potrudili da za Vas izdvojimo filmove koji će biti na programu danas, kako biste se opustili i "prekratili vreme" za vreme trajanja policijskog časa.

11.35 HBO 2 Film: "Grand Budapest Hotel"

“The Grand Budapest Hotel” rekonstruiše avanture Gustava H., legendarnog nastojnika čuvenog evropskog hotela između dva rata, i potrčka Mustafe, dečaka koji postaje njegov najverniji prijatelj. Film prikazuje krađu i povratak neprocenjivo vredne renesansne slike, kao i bitku za ogromno porodično bogatstvo u vreme dramatičnih promena u Evropi.

16.00 Prva kick Film: "Veliki Lebovski"

Veliki Lebovski je komedija braće Coen iz 1998. Film opisuje nekoliko dana u životu Džefrija "Dudea" Lebovskog (Jeff Bridges), nezaposlenog kalifornijskog zabušanta nakon što ga zamiene za milionerom istog imena.

20.15 Cinestar Action & Thriller Film: "Plaćenici 3"

Filmska franšiza sa najviše glumačkih zvezda u istoriji, eksplozivnih kaskaderskih akrobacija i neverovatnog oružja. Po prvi put zajedno u jednom filmu glume Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, Džejson Statam, Mel Gibson, Vesli Snajps, Harison Ford i još 11 legendi. Njihova misija, da spreče da moćno oružje padne u pogrešne ruke, završava neočekivano za Barnija Rosa i njegov vrhunski tim plaćenika. Otkriju da je okrutni trgovac oružjem koga traže u stvari Konrad Stounbanks (Mel Gibson), Barnijev stari partner i suosnivač njihovog tima.

20.25 AMC Film: "Ona je ta"

Nakon što ga je napustila devojka zbog razmažene MTV-jeve zvezde, Zack mora naći devojku za maturu. Sa svojim najboljim prijateljom skuje opkladu da će od najružnije devojke učiniti kraljicu noći. Jedino na što nije računao je da će se zaljubiti u nju.

22.30 Prva Film: "Žikina dinastija 2"

Žikin unuk otkriva čari s*ksa i najednom se nađe okružen ženama, službenicama koje u njegovom društvu provode pauzu za topli obrok.Za poduhvate mu je potreban stan, a deda-Žika mu velikodušno stavlja na raspolaganje svoj stan. Unuk zapušta svoju devojku i violinu. Pošto su u porodici već imali pradedu "ludog Milojka", manijaka, deda-Žika je zabrinut.

23.05 Sinemanija Film: "Pompeja"

Smeštena u 79. godinu pre nove ere "Pompeja" prati priču o robu koji postaje gladijator. Pored borbe za život, primoran je da bije i bitku sa vremenom, kako bi spasao svoju jedinu ljubav. Kasia je ćerka bogatog trgovca, primorana da se uda za korumpiranog rimskog senatora. A kada se planina Vezuv probudi bujicom ključale lave, Majlo mora da pronađe način da pobegne iz Arene i zaštiti Kasiju, dok se veličanstvena Pompeja oko njega ruši.