Al Paćino
YouTube/Printscreen
Al Paćino

YouTube/Printscreen

Al Paćino, Foto: YouTube/Printscreen

Posle skoro dve godine zabavljanja izraelska glumica Mejtal Dohan (40) rekla je za jedan lokalni magazin da je raskinula sa Al Paćinom (79) zbog prevelike razlike u godinama.

- Teško je biti sa tako starim čovekom, pa makar on bio i Al Paćino - rekla je glumica za izraelaski "La Isha" magazin, a prenosi People.

- Razlika u godinama je prevelika. Trudila sam se da to zanemarim, ali, da budem iskrena, on je sada jedan starac. I uz svu moju ljubav, to nije opstalo.

- Nedavno smo se posvađali i ostavila sam ga, ali ga zaista volim i poštujem. Drago mi je što sam bila uz njega kad god mu je to bilo potrebno i što sam deo njegovog zaveštanja - dodala je Mejtal.

Al Paćino

YouTube/Printscreen

Al Paćino, Foto: YouTube/Printscreen

- To je čast za mene. Srećna sam što smo bili u vezi i nadam se da ćemo ostati dobri prijatelji.

Dohan je takođe ispričala kako joj Paćino nije kupovao mnogo poklona.

- Kupovao mi je samo cveće - rekla je ona i dodala:

- Kako da pristojno kažem da ne voli da troši novac?

Paćinovi predstavnici za štampu nisu se oglašavali ovim povodom.

Par se poslednji put pojavio u javnosti na premijeri Skorsezovog filma "Irac", u društvu Paćinove osamnaestogodišnje ćerke Olivije. Glumac je za ovu ulogu bio nominovan za Oskara.

Paćino i Dohan su prvi put dovedeni u vezu 2018. kada je objavljeno da su viđeni na jednom holivudskom afterpartiju.

Glumac je pre toga deset godina bio u vezi sa argentinskom glumicom Lusilom Sola. Njena ćerka Kamila Morone, koja se sada zabavlja sa Leonardom Dikapriom, odrasla je uz Paćina i veoma su bliski.

Paćino je dobio ćerku Oliviju i njenog brata blizanca Antona sa glumicom Beverli Di Anđelo s kojom je bio od 1996. do 2003. godine. Rastali su se dve godine nakon što su dobili blizance. Glumac ima i tridesetogodišnju ćerku Džuli sa učiteljicom glume Džan Tarant.

Al Paćino

YouTube/printscreen

Al Paćino, Foto: YouTube/printscreen