ONA JE UČILA GLUMU KOD MIKE Bojana Maljević o strašnim optužbama: "Nije dobro nastavljati suđenje u javnosti" pa spomenula medije (VIDEO)

Podrška roditelja je najbitnija

Bojana Maljević
Bojana Maljević , Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

Nakon optužbi glumice Milene Radulović da ju je seksualno zlostavljao profesor glume Miroslav Mika Aleksić, oglasila se i njena starija koleginica Bojana Maljević.

Milena je u ispovesti koja je potresla Srbiju navela da je imala 17 godina kada je silovana i u tom periodu je pohađala Aleksićevu školu glume, čija je učenica bila i Bojana.

- Podrška je važna. Sačuvati razum i pribranost, takodje. Sve ostalo može biti štetno, za one kojima je podrška najpotrebnija, napisala je Bojana na Tviteru.

Istakla je, između ostalog, da nije imala traumatična iskustva niti joj je poznato da je neko ranije iznosio ovakve optužbe, te da želi da pruži podršku i ohrabri sve koji imaju šta da kažu da se jave policiji.

-Važno je da se sazna cela istina o ovim strašnim i uznemirujućim optužbama. Važno je da žrtve imaju podršku, pre svega roditelja. Razgovarajte sa svojom decom. To je najvažnije, poručila je.

Kompletnu objavu Bojane Maljević pročitajte u nastavku:

Bojana Maljević
Bojana Maljević, Foto: Printscreen/Tviter
Bojana Maljević
Bojana Maljević, Foto: Printscreen/Tviter

 Pogledajte OVDE ko je još od kolega glumaca dao podršku Mileni Radulović

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Žika
  18/01/2021 - 03:48
  Nju nije dirao jer je ćerka poducenta. Njen glas ne važi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi