Suzana Perić
Andreja Damnjanović
Suzana Perić

Andreja Damnjanović

Suzana Perić, Foto: Andreja Damnjanović
Suzana Perić

Andreja Damnjanović

Suzana Perić, Foto: Andreja Damnjanović


-Srećna sam i zadovoljna žena! Pre svega zadovoljna svojim izgledom i to postižem tako što balansiram između obaveza i vremena za opuštanje. Svakog dana su mi potrebna bar dva sata odmora, a tada samu sebe inspirišem i stvaram nove ideje - kaže poznata kreatorka na početku razgovora za ,,Alo!“, a potom se nadovezuje:
-Pored ćerke, porodice i prijatelja, moja najveća sreća je Beograd. Za mene je on centar sveta, a posebno sam ponosna na to što sam se iz Nemačke vratila u Srbiju i ostala ,,devojka iz komšiluka“ koja je ostvarila svoj cilj i bavi se onim što voli - rekla je Suzana za „Alo!“.

Suzana Perić

Andreja Damnjanović

Suzana Perić, Foto: Andreja Damnjanović


S obzirom na to da su srpske pevačice često na meti kritika, pitali smo Suzanu kako komentariše stil dve najveće muzičke zvezde - Svetlane Cece Ražnatović i Lepe Brene:


-Dovoljno je reći da su njih dve veličine u svom poslu i da sve umeju da iznesu. Kada čujem Brenin glas, uvek se naježim, Ceca je takođe brend za sebe. Zaista ne bi bilo lepo sa moje strane kada bih im bilo šta zamerila - rekla je Perićeva, koja nikada nije volela da kritikuje javne ličnosti, ali je i te kako bila tu da ih usmerava.

 -Mlade devojke treba da budu ženstvenije! A što se tiče pevačica, smatram da novi ritam muzike ne treba da doprinosi tome da one gube na ženstvenosti, što se sada dešava. Naše devojke su najlepše u čitavom svetu i žao mi je kad vidim da ih stajling proguta. Evo, nedavno sam srela Teodoru Džehverović u širokoj majici i šortsu i nisam je prepoznala, iako je lepa i puna energije. Sve se isto oblače - rekla je Suzana.

Suzana Perić

Irina Duplevskaja

Suzana Perić, Foto: Irina Duplevskaja

Komentari (3)

mika

22.09.2020 16:44

Ne vidim nikakvu izmedju ove dve zvezde i neke nepoznate teodore.

Nevena

22.09.2020 19:28

@mika - Kreatorka da operekosu.Nisamje skorije videla s cistom kosom

Sofija

23.09.2020 08:25

Ma jok Suzoo ti nisi cula za kreaciju "dzehverovic" ???O tome ce tek da se prica. Snajka trazi preko instg mladog kreatora,mama Dzehva ce da sije a batica da stavi mur na kolekciju..