NAKON RITUALA SA MENSTRUALNOM KRVLJU Kćerka Verice Rakočević, opet, javno propagira paganske obrede: "Žene su ubijane, spaljivane zato što su s*ksualne!"

Dizajnerka ne otstupa od svojih verskih principa, već ih se verno pridržava i prenosi ih drugima.

Elena Karić
Foto: Instagram/printscreen

Dizajnerka nameštaja i kćerka Verice Rakočević Elena Karaman Karić aktivna je na društvenim mrežama gde pokazuje rituale koje sprovodi na svom imanju ili na dalekim putovanjima.

Nedavno je podelila i svoj ritual sa menstrualnom krvi, čime je šokirala domaću javnost, o čemu je reč pogledajte klikom OVDE. Nije joj strano ni gatanje i praznovanje paganskih praznika (pogledajte OVDE).

Elena Karić
Foto: Instagram/printscreen

Elena, iznova i iznova, vrši svoju versku borbu, koja u propagira ženski princip i vraćanje prirodi. U najnovijoj objavi na socijalnoj mreži Instagram dizajnerka je potsetila na nepravde i izmene tokom istorije:

- Nekada davno, žene su ubijane zbog pravljenja napitaka od bilja. Nekada su mudre žene spaljivane na lomači zbog poznavanja Zemaljske mudrosti. Nekada je bio greh biti seksualan, okupljati se u grupama ili šetati samostalno. Smatrano je grehom pomagati ženama prilikom porođaja i lečiti se biljkama i prirodnim sredstvima. Nadam se da se zatvara krug noćne more u trajanju od 5000 godina, ere ratova, mučenja, masakra i ludačkog ega pokrenutog od strane muških bogova - istakla je Elena, pa dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Elena Karaman 🌹 (@elena.karamankaric) on

 - Moramo obnoviti ljudsku vrstu i preispitati istoriju, postaviti izostavljene stvari na svoje mesto: Zemlju, telo (sveta sektualnost), ženstvenost i nesvesno - zaključila je kontroverzna dizajnerka.

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi