"ON ME JE PLJUNUO, PRIMALA SAM TAKO NISKE UDARCE!" Eva Ras o najtežem događaju u karijeri! (VIDEO)

Mnoge svetski priznate glumice poput Merlin Strip, pričale su o svojim počecima i nesupesima na kastinzima za neku ulogu, ali uvek isticale da ih to nije sputavlao da grabe svoj san.

Eva Ras
Foto: YouTube/printscreen

Eva Ras je prilikom gostovanja u emisiji ''Grand magazin'' ispričala svoj naveći neuspeh:

- Ja sam upala na Akademiju sa 18 godina tako da sam ja glumica već 62 godine'' počela je priču Eva i dodala da su je tokom početka karijere odbacivali.

Eva Ras
 Foto: YouTube/printscreen

Ono što ju je najviše zabolelo jeste događaj od pre 5 decenija:

- Poljski reditelj Vajda, došao je u Srbiju da radi film ''Sibirska lejdi Magbet'' i odmah je podelio uloge Ljubi Tadiću, Oliveri Marković..Međutim trebalo im je i neko mlađe lice a tadašnju umetnički direktor Boba Selenić odmah je predložio mene, jer je smatrao da sam ja čudo od talenta'' kaže glumica i objašnjava rasplet situacije- Čovek me je pogledao i pljunuo: ''Pu, sklonite mi ovu ženu odavde''.

Eva Ras
Foto: YouTube/printscreen

- On je to rekao preda mnom. Nije me ni pustio na kasting a bio je planetarno poznat i pljunuo me je'' kaže Eva koja je tad bila očajna. Ali, nakon 40 godina dešava se nešto neočekivano: "2005. na festoivalu na Paliću dobijem njegovu nagradu! On nije došao jer je bio bolestan. Ali Bog se setio da kaže da smo Vajda i ja jednako važni za filmsku kulturu.''

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi