Filip Hajduković
Facebook/printscreen
Filip Hajduković

Facebook/printscreen

 Foto: Facebook/printscreen

Filip je ispričao da je u srednjoj školi pao jedan razred, te da je tada počelo njegovo interesovanje za ovu umetnost, koja mu je danas profesija.

- Sve je bilo slučajno. Iz nesreće što sam pao godinu u srednjoj školi i postao vanredni đak imao sam i previše slobodnog vremena, pa sam otišao s drugarom u studio glume "Maska". Tamo sam otkrio da me gluma i te kako ispunjava. Osetio sam čar kolektivne igre, zarazio se i nije bilo povratka. I dan-danas se uoči premijere pitam: "Šta mi je ovo trebalo", a onda izađem na scenu, pravim se da je neka izmišljena priča stvarna i poželim da budem na sceni još tri dana - rekao je mladi glumac.

Filip Hajduković

Facebook/printscreen

 Foto: Facebook/printscreen

Filip je istakao da mu je gluma u život donela mnogo toga.

- Shva­ta­nja, ose­ća­nja, na­čin ra­z­mi­šlja­nja, ži­vlje­nja... Ra­zvi­la je u me­ni em­pa­ti­ju, ma­štu, str­plje­nje, kao i po­be­du nad mno­gim stra­ho­vi­ma. Tru­dim se da ra­zu­mem sva­ko­ga i da opra­v­dam sva­či­ji pos­tu­pak. Upo­znao sam se­be i pri­hva­tio ne­ke svo­je ka­ra­k­te­ri­sti­ke ko­je mi se ni­su svi­đa­le. Glu­ma te osve­sti, pa pre­po­zna­te ma­ne po­ku­ša­vaš da isko­re­niš, a vr­li­ne ne­gu­ješ - rekao je Filip.

Na pitanje šta mu je, pak odnela, iskreno je odgovorio:

Filip Hajduković

Facebook/printscreen

Foto: Facebook/printscreen

- Ne­ka pri­ja­te­lj­stva, re­gu­la­ran na­čin ži­vo­ta i mo­gu­ć­nost da uži­vam u do­broj pred­sta­vi ili fi­l­mu, a da kon­stan­t­no ne ske­ni­ram i ra­z­mi­šljam - zaključuje glumac.