Danijela Vranješ
Foto: Instagram/printscreen
Danijela Vranješ

Foto: Instagram/printscreen

 Foto: Instagram/printscreen

Brojne strane glumice ostvarile su se kao majke posle 40. godine, a naša Ljiljana Jakšić devojčicu Dariju rodila je u 52. Ona je, inače, bila hrabro odlučila da je podiže sama, kako podršku partnera nije imala.

Ljiljana Jakšić Salveta

printscreen

Foto: printscreen

- Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se to ostvarilo, odnosno da se dešava. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem - preneli su domaći mediji njene reči iz perioda kada je bila u drugom stanju.

Eva Longorija dete je dobila u 43 - sina kojem su ponosni roditelji dali ime Santjago Enrike. Meril Strip, sa druge strane, najmlađu ćerku Luiz rodila je u 41. godini.

Eva Longorija

EPA/PAUL BUCK

Foto: EPA/PAUL BUCK

Salma Hajek ćerku Valentinu rodila je u 41. godini. Kim Bejsinger u istim se godinama ostvarila kao majka. Sa druge strane, sa godinom više, Suzan Sarandon porodila se po prvi put. Drugi put, pak, bila je tri godina starija.

Selma Hajek

Printscreen

Foto: Printscreen

Glumica Danijela Vranješ u 43. godini rodila je devojčicu Emu, te istakla da to nije nikakva atrakcija.

- Ostala sam u drugom stanju prirodnim putem. To je sasvim normalno i dešava se. Nemam ja ni pedeset ni šezdeset godina, pa da je to nekakva atrakcija. Ne vidim ništa sporno u tome što sam kasno rodila - rekla je svojevremjeno Danijela.

- Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42, 43. godini. Pa to da ne može ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama. Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku. Žene drage, čuvajte svoje telo i ne slušajte malograđanske komentare. Jer kad Monika Beluči rodi dvoje u 42. i 44, ona je i dalje se*si lepa i poželjna. A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada. Apelujem na malo više poštovanja svačije individualnosti. Nismo svi isti. Ja sam lepa i mlada i plodna, što i vama želim - zaključila je glumica.

Danijela Vranješ

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram