Glumci iz serije "Porodica" u Amidžiju
Printscreen
Glumci iz serije

Printscreen

Glumci iz serije "Porodica" u Amidžiju, Foto: Printscreen

Večerašnji gosti Ognjena Amidžića su glumci popularne serije "Porodica".

Mirjana Karanović, Milan Marić, Mima Karadžić, Tijana Marković i reditelj serije Bojan Vuletić su se dotakli brojnih tema vezanih za seriju o kojoj bruji ceo region.

Na Ognjenovo pitanje Kakvi su joj utisci, kako je skidala i spremala ulogu Mirjana Karanović je odgovorila:

- Nije se mnogo razlikovalo od spremanja drugih uloga, moraš da saznaš sve o biografiji određene ličnosti, koje su bile ključne rečenice koje su izgovarali, Bojan je već imao materijal, ali imala sam i ja nekih svojih saznanja i uspomena, pričalki smo sa ljudima, želeli smo da napravimo ozbiljnu rekonstrukciju tih događaja, hteli smo da dozvolimo ljudima da budu bukvalno prisutni u tim dešavanjima, a ne da im to nametnemo - rekla je ona.

Ognjen se nadovezao i rekao da su to ljudi koji su zaista obeležili veliki deo naših života, a zanimalo ga je i da li teško biti neutralan u pravljenju lika..

- Nije mi bilo teško da to sklonim sa strane, ja sam privatno stavila sa strane, najbitnija mi je bila uloga, najbitnija mi je bila Mira. Nikad nisam pomislila da toliko ustvari ličimo Mira i ja, to sam tek shvatila kad sam stavila periku. Dok sam igrala ulogu shvatila shvatila sam kako se Mira osećala u tom trenutku, usamljeno, to je kod mene probudilo neku tugu, počela sam da plačem - zaključila je Karanovićeva.

Voditelj se obratio i Tijana Marković koja tumači ćerku Slobodana Miloševića, Mariju Milošević, policajku. Ognjena je zanimalo gde je pronašla materijal za ulogu pored scenarija.

- Našla sam u jednom intervjuu, na osnovu što sam mogla da pročitam, na osnovu svih komentara, bilo mi je zanimljivo što je bila žestoka devojka, što je volela kafanu. Nije poenta samo staviti dugačku periku, poenta je uneti se u ulogu, Išla sam u streljanu, vežbala sam da pucam - rekla je Markovićeva.

Glumci iz serije

Printscreen

Glumci iz serije "Porodica" u Amidžiju, Foto: Printscreen

Amidžić je upitao i kako je bilo pucati u Milana Marića koji glumi Čedu?

- Pa čudno, ali mi smo profesionalci, odradili smo to krajnje profesionalno - zaključila je Tijana.