LEDI KRV U ŽILAMA Jezivi detalji navodnog pakla kroz koji je Milena prošla na časovima kod Aleksića, silovao je i govorio da je to iz pedagoških razloga (VIDEO)

Podrška hrabroj glumici Mileni Radulović, stiže za svih strana...

Milena Radulović navela je u prijavi da je od svoje 11 godine pohađala školu glume Miroslava Mike Aleksića (68) i da je on krajem 2012. godine, dok je pohađala grupni čas (tada maloletna) poljubio, bez njenog pristanka.

Navodnim zlostavljanje se, kako je otkrila, nastavilo i tokom sledeće godine, a kao opravdanje je koristio da je to iz "pedagoških razloga i da se tako izaziva iskrena reakcija za buduću glumicu". On je Milenu navodno dodirivao i silovao dok je imala individualne časove glume. Nesrećna devojka napustila je školu monstruma 2013. godine i upisala FDU, saznaje Kurir.

Miroslav Mika Aleksić
Miroslav Mika Aleksić, Foto: PrntScrn

Kako je navela, plašila se da prijavi navodno zlostavljanje, a kada je saznala da se slično dešavalo još nekim prolaznicima navedene škole odlučila je da se obrati policiji. Tokom dana je osim Radulovićeve, Aleksića za navodno seksualno zlostavljanje prijavila maloletna J. V., koja je izjavila da od svoje 15 godine pohađa školu glume Mike Aleksića i da je u prostorijama škole za vreme grupnog časa, Mika pozvao da dođe u njegovu kancelariju gde je komentarisao njen izgled, a zatim je navodno dodirivao, prvo preko garderobe, po grudima i zadnjici, tražio da skine majicu.

Aleksica su prijavile i I.I., I.V. i M.Đ., koje su bile polaznice škole glume Mike Aleksića, i koje su navodno seksualno zlostavljane u prostorijama škole u Beogradu i koje su sve u to vreme bile maloletne, piše Kurir.

BONUS VIDEO:

Šta je glumica Marijana Mićić, rekla o ovom užasnom događaju saznajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: beba
  17/01/2021 - 06:52
  Sada se setila.Cekaju tolike godine...
  • pedofilija @beba
   17/01/2021 - 13:24
   Znaš šta... trebalo bi se pozabaviti tvojim "problemom" - pod hitno...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi