Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović
Dejan Briza/Alo!
Sloboda i Vojin

YouTube/printscreen

Sloboda i Vojin, Foto: YouTube/printscreen

Ipak, Boba je sada otkrila kako izgledaju njihove svađe i razmirice, detalje o vaspitavanju ćerki, bliznakinja Mile i Vere, kao i da je za nju publika neka vrsta psihijatra.

Zvezda serije ,,Tajne vinove loze“ ističe da, kad je nervozna, govori s akcentom svog podneblja, koji njenom partneru smeta.

- Kada mi nije sve po volji, čuju se akcenti koji su drugačiji i kratki. Kada se Vojin i ja raspravljamo, on mi ispravi akcenat. U Beogradu sam više nego u Leskovcu i sad sam najgora varijanta jer malo govorim kako treba, malo s tim leskovačkim akcentom - priča Boba i priznaje da joj odlazak u rodni grad, otkad je izgubila oca, teško pada.

- Ranije mi je bilo mnogo lepo u Leskovcu, a posle gubitka oca bolno mi je kad odem tamo. Bilo je divno kada smo se tokom leta okupljali porodično i provodili po dva meseca zajedno, ali više to nije isto. Nama glumcima treba mnogo više da prevaziđemo gubitak - iskreno priča Mićalovićeva i komentariše da joj prija što ima starijeg partnera koji je njihovoj deci veći autoritet od nje.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

PrntScrn

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Foto: PrntScrn

Moj muž zna da napravi jeftin ručak!

Dok Sloboda u porodičnoj kuhinji priprema deserte, Ćetković je zadužen za glavno jelo.

- On kuva mnogo bolje od mene. Sposoban je da gotovo u sekundi smisli šta će da pripremi i, što je neverovatno, ume da skuva odličan ručak od veoma ograničenog broja namirnica - kaže poznata glumica.

- Desetogodišnja razlika između mene i Vojina je prednost, to sam znala od rane mladosti zato što sam odrastala pored bake i deke između kojih je ista razlika u godinama. Nas dvoje smo svesni da imati ćerke bliznakinje znači da moramo da budemo strogi, da su one mala vojska koja treba da bude poslušna. Tako se stalno dešava da mene lakše obrade, a tata im je veći autoritet - kaže glumica.

- Naše ćerke Mila i Vera su dvojajčane bliznakinje i dosta se razlikuju, a ipak ne mogu jedna bez druge. Kada su bile bebe, prvih 40 dana spavale su u istom krevetu. Danas jedna drugu uče pravilnom izgovaranju reči i slova - priča ponosna mama za „Stori“.