Katarina Žutić
YouTube/Printscreen

Ćerka Svetlane Cece Bojković je u Jutarnjem programu opisala kako je izgledao trenutak kada je rešila da ona ne upiše školu Mike Aleksića.

-Moji vršnjaci su išli u tu grupu i uvek su bili povlašćeni za razliku od nas smrtnika. Oni su bili daroviti. Ja nisam želela da idem tamo, zapravo jesam u jednom trenutku, ali kada mi je jedna drugarica ispričala kako izgledaju časovi, prijemni... ja sam kao dete odlučila da neću tamo da idem, rekla je Katarina i objasnila:

-Oni su svi oduševljeno obožavali svog gurua, idejnog vođu, jer je on bio garant da ćete se upisati na Akademiju i mnogi i jesu. Nisu mnogi postali glumci, ali se jesu upisali. Meni je sve to još tada izgledalo kao kućica iz priče o Ivici i Marici, vešticina kuća - lepa spolja. Oni su imali kod oblačenja i borili su se za naklonost autoriteta, očinske figure... meni koja sam dete glumaca taj autoritet je bio upitan, a sada kada vidite da je pravio mistifikaciju i deci i rodteljima, to je bio savršen poligon za manipulisanje.

Katarina je rekla i da će ovi događaji promeniti roditelje.

-Kada se neko postavi prema vašem detetu kao veći roditelj od vas - to je signal da se upali crvena lampica. Mene je to odvratilo još kao malu da se upišem u tu školu. Kada sam shvatila da se borite za njegovu naklonost tamo meni je to bilo nezdravo. Ovo će probuditi roditelje, otvoriće četvore očiju.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: