POVRATAK "ŽIKINE DINASTIJE" Ko pored Nikole Koja ostaje od originalne postave glumaca?

U nastavku kultnog serijala Kojo je sada otac dvojice dečaka, od kojih je jedan tinejdžer, na pragu "onih", ludih godina

Žikina dinastija
Foto: YouTube/Printscreen

Vest koja je odjeknula regionom da se snima nastavak kultnogfilma "Žikina dinastija" obradovala je sve. "Luda godina" je nastavak, ali i takozvani reboot "Žikine dinastije", odnosno nastaviće priču jednog od likova iz orginalne postave. To će biti Nikola Kojo, koji će baš kao i u originalnom ostvarenju, igrati Žikinog unuka Mišu. Za to vreme popularni Kojo na svom Instagram profilu deli fotografije sa seta snimanja serije "Dnevnik velikog Perice", na kojoj je trenutno angažovan, dok ne krene snimanje "Žikine dinastije".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi) on

U nastavku kultnog serijala Kojo je sada otac dvojice dečaka, od kojih je jedan tinejdžer, na pragu "onih", ludih godina, a isto tako u "svojoj ulozi" Marije gledaoci će imati priliku ponovo videti i glumicu Rialdu Šebek.

Poznata glumica je po završetku studija otišla u London, a danas je veoma uspešan psihoterapeut, a vest o nastavku serijala zatekla je u Grčkoj, na odmoru.

Rialda je otkrila zašto je nakon toliko godina i promene profesije odlučila da prihvati da ponovo zaigra lik po kojem je postala prepoznatljiva.

- U životu prihvatam ono što za mene kreira pozitivno iskustvo. A to je, pre svega, komunikacija, rad s ljudima koje cenim i koji mi prijaju, izazivaju da stvaram nešto novo, učim i naravno, da se sa njima mnogo smejem - rekla je.

Gidra
Foto: YouTube/Printscreen

Producent filma "Luda godina" Milan Todorović otkriva da će se u novom ostvarenju uz Rialdu (Mariju) i Nikolu Koju pojaviti i Vlada Petrović koji je glumio Bobu i Vesna Čipčić, kao Elza.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi