Žikina dinastija
YouTube/Printscreen
Žikina dinastija

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Vest koja je odjeknula regionom da se snima nastavak kultnogfilma "Žikina dinastija" obradovala je sve. "Luda godina" je nastavak, ali i takozvani reboot "Žikine dinastije", odnosno nastaviće priču jednog od likova iz orginalne postave. To će biti Nikola Kojo, koji će baš kao i u originalnom ostvarenju, igrati Žikinog unuka Mišu. Za to vreme popularni Kojo na svom Instagram profilu deli fotografije sa seta snimanja serije "Dnevnik velikog Perice", na kojoj je trenutno angažovan, dok ne krene snimanje "Žikine dinastije".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi) on Jul 17, 2020 at 1:10pm PDT

Poznata glumica je po završetku studija otišla u London, a danas je veoma uspešan psihoterapeut, a vest o nastavku serijala zatekla je u Grčkoj, na odmoru.

Rialda je otkrila zašto je nakon toliko godina i promene profesije odlučila da prihvati da ponovo zaigra lik po kojem je postala prepoznatljiva.

- U životu prihvatam ono što za mene kreira pozitivno iskustvo. A to je, pre svega, komunikacija, rad s ljudima koje cenim i koji mi prijaju, izazivaju da stvaram nešto novo, učim i naravno, da se sa njima mnogo smejem - rekla je.

Gidra

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: