Lav Pajkić otkrio kada je Isidori bilo najteže, a zatim se osvrnuo na njene poslednje dane!

Nije bio istinski srećan...

Lav Pajkić
Lav Pajkić, Foto: Printscreen/YouTube

Lav Pajkić, sin pokojne umetnice Isidore Bjelice, koja je preminula nakon duge osmogodišnje borbe sa najtežom bolešću, progovorio o periodu porodične zajedničke borbe, te tvrdi da je Isidora pobedila rak.

Lav je otkrio i kako je Isidora provela svoje poslednje dane.

Isidora Bjelica i Lav Pajkić
 Foto: Facebook/isidorabjelicapajkic

- Što se tiče konkretno 3. avgusta, nažalost, Isidora se vratila, prvog ili drugog iz Makedonije sa te, sa pokušaja te terapije, kada sam je dočekao, tada je već bila u jako teškom stanju, nekako smo govorili više pogledima. Sa jedne strane taj 3. avgust imali smo jedan lep dan, ali ja nisam mogao da budem istinski srećan. Iako sam beskrajno zahvalan, tako je bilo teško stanje, da sam samo razmišljao da se vratim nazad u Svetog Savu i provedem koliko mogu sa njom, jer tada je već bilo teško i zbog ovog kovida da se provodi vreme - rekao je Pajkić.

 - Ja se tačno sećam poziva mog oca Nebojše koji mi je rekao "Lave, Isidora je dobila dijagnozu, ima kancer, naš život je od danas uništen", i prekinuo je vezu. Znao je da, nije mogao ni on da priča. Ja tad nisam shvatio gravitaciju situacije, nisam imao neku širu sliku o tome, ali od tada je počela nova faza našeg života. Nažalost, Vili je ta faza, većina njenog života. Bilo je to borba koja je trajala osam godina, bilo je uspona, padova, momenata kada smo se opraštali, pa se ipak, izvuče - govorio je Lav.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi