OSTALA NAM JE ZASTRAŠUJUĆA SLIKA PRED OČIMA Lav Pajkić otkrio, kako porodica živi nakon smrti, Isidore Bjelice i kome je najteže (VIDEO)

Ne mogu da je prebole...

Lav Pajkić
Lav Pajkić, Foto: Printscreen

Prošla su četiri meseca od smrti spisateljice Isidore Bjelice, a njen sin Lav Pajkić otkriva koliko su se od tada promenili životi njegovog oca Nebojše, sestre Vile i njega samog.

On je istakao da se vratio u porodični stan.

- Posle majčine smrti vratio sam se u porodični stan. Dokle će tako biti, videćemo. Izolovan sam od oca i sestre često, čisto preventivno. Nebojšu moramo da pazimo, u rizičnoj je grupi zbog godina ali i zato što je dijabetičar, svaki dan prima insulin, a osim toga, on je i pušač - ispričao je Lav, pa dodao:

Isidora Bjelica
Isidora Bjelica, Foto: Alo.rs

- Lakše je kad smo svi zajedno. Oporavljamo se od gubitka zajedno i imamo priliku da sagledavamo situaciju u kojoj smo skupa. Bitno je da ne budemo odvojeni i usamljeni, najgore je kad je čovek usamljen. Može se reći da je to emotivno-strateški potez. Nebojši je najteže. Kroz poslednje stadijume bolesti je prolazio sa mamom, a i toliko godina su bili u braku -

- Vila i ja imamo obaveze pa smo preokupirani nekim drugim stvarima i ne razmišljamo non-stop o gubitku. Nebojša je u penziji, sam je i non-stop razmišlja o tome. Zato je dobro što smo svi zajedno. Vila studira, a uskoro bi trebalo da počne da radi. Isidora je poslednje dane života provela u roditeljskom domu što je bila odluka logističke prirode, jer je naš porodični stan na poslednjem spratu zgrade bez lifta - dodao je Lav.

Isidora Bjelica i Lav Pajkić
Isidora Bjelica i Lav Pajkić, Foto: Facebook/isidorabjelicapajkic

- Kada je išla na preglede, veliko je mučenje za nju bilo da se popne na poslednji sprat stepenicama, pa sam je često nosio u naručju. To je trajalo neko vreme, pa smo iznajmili stan u prizemlju u centru grada, kako se ne bi mučila više. Tu je provela većinu vremena. Bilo je strašno gledati kako je mama svaki dan bliže smrti - rekao je Lav, pa dodao:

- Koliko god da se čovek priprema za to, i zna da to dolazi, opet je veliki šok. Iako znam da bi trebalo da pamtim lepe trenutke, ostala mi je zastrašujuća slika, kao i svima u familiji -

BONUS VIDEO:

OVDE pročitajte najemotivnije reči Isidore Bjelice, koje su rasplakale ceo region.

Povezane vesti

 • Korisnik: zoran
  29/11/2020 - 18:03
  Jadno je šta su sve radili i šta rade i dalje..
 • Korisnik: Dejan
  29/11/2020 - 13:52
  Da njima je najteze. Uvukao se "komicar" u skupstinu a nama niko nikad umro nije.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi