Luka Grbić
Printscreen/Youtube
Luka Grbić

Printscreen/Youtube

Luka Grbić, Foto: Printscreen/Youtube

- To je jedan format koji je prijemčiv publici. Pravljen je za široku publiku - istakao je mladi umetnik dodajući da pažnju gledalaca najviše drži to što je serija prijatna za gledanje, a da su ključevi visoke gledanosti ljubav, tajne i melodrama - započinje on.

Specifičnost ove serije leži u radu ekipe.

- Snimali smo u sličnim uslovima kao što su i pre nas ljudi snimali, ali glumačka ekipa, reditelj Marko Manojlović sa kojim sam ja radio, njegov pristup, a onda i naš pristup tome bio je vođen željom da ovo ispadne kako treba. Zbog toga je rezultat, čini mi se, ovakav - dodao je mladi glumac.

- To je kao neka floskula, uvek se govori – divna je ekipa, ali stvarno, ja sam se toliko lepo osećao u kadru sa kolegama. To su neka naša velika imena glumačka – Anita Mančić, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković. Trebalo bi da imaš neki odnos prema tome kad staneš u kadar sa njima, ali ja se nijednog trenutka nisam osećao ugroženo - priča mladi glumac dodajući da bi na svakom sledećem snimanju voleo da ima takvu saradnju.

Govoreći o svom liku Ivanu Tomoviću, Grbić ističe da je u pitanju tinejdžer koji se zadesio u porodici koju ne bi odabrao da može:

- Oseća se malo odbačeno, malo neshvaćeno. Želi sebe da pronađe. Meni je lako u Beogradu da pronađem sebe ako me nešto odbaci. Imam hiljadu mogućnosti, on nema toliko mogućnosti da se zabavi i onda se pronalazi u muzici - kaže Grbić.

Ivan nije u dodiru sa drugom porodicom, niti sa vinom, objašnjava Grbić, više je autsajder.

Kao najteže pri kreiranju lika glumac izdvaja izmeštanje iz okolnosti u kojima on lično odrasta da bi se našao u disfunkcionalnoj porodici.

Što se tiče samog snimanja serije Tajne vinove loze, kako poznati glumac kaže, najteže je to što su teme koje su u fokusu dijametralno suprotne.

- Ili je velika ljubav ili ogroman sukob, borba. A zbog brzine kojom se snima nekad je teško ispratiti takav zahtev - zaključio je Grbić.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Samosvesna građanka

05.03.2021 20:17

Za njim neke žene otkidaju - ali ne piše š t a otkidaju?