Luka Raco
Privatna arhiva
Luka Raco

Privatna arhiva

Luka Raco , Foto: Privatna arhiva

Zvezda serije "Igra sudbine" Luka Raco ponosno ističe da su muške suze okej, te navodi da on zna da pusti suzu ako za tim ima potrebe.

- Muške suze okej! Naravno da jesu, zašto ne bi bile - rekao je nedavno za „Blic” Luka Raco, a na pitanje da li emocije pokazuje ili ih vešto krije, odgovara:

- Pokazujem. Ne znam da krijem. Neko kaže da je to problem, neko vrlina. Videćemo kako će biti kroz život. Zasad nije bio problem.

Ovaj talentovani glumac, oduševio je publiku ulogom Alekse Kanačkog, sada Ožegovića. Njegov lik u seriji "Igra sudbine" prošao je socijalni, ali i psihološki raspon od nadobudnog bogatog mladića do skromnog dečka sa emocijama. Raco je izneo svoj stav o tome zašto misli da se publika vezala za ovaj njegov lik.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

- Uvek je bolje biti pozitivan lik u stvarnom životu i u samoj seriji. Doduše, primećujem da u društvu vole kada negativac postane dobar, barem mi se to tako čini, ili možda ja tako volim, pa na taj način posmatram. No, imam sreću što moj lik ima tu tranziciju od zlobnog momka do promene kroz životna dešavanja gde shvata prave vrednosti života i izlazi na pravi put - kaže Luka

Raco važi za vrlo odmerenog, kulturnog i staloženog dečka, no u vremenu u kojem živimo većina ne bira sredstva da dođe do svog cilja, a Luka je otkrio koliko je onda dobro biti takav kakav jeste.

- Uvek je dobro biti kakav jesi. Ako nisi, to je foliranje i ne ispadne iskreno. Ljudi će to shvatiti, primetiti. Važno je biti dosledan sebi i svojim stavovima - ističe on.

BONUS VIDEO: