Miroslav Mika Aleksić
Screenshot

Drama koju je preživela srpska glumica Milena Radulović nakon što je sa 17 godina više puta, kako je sama priznala navodno silovao čuveni srpski reditelj Miroslav Aleksić, otvorila je mnoge rane!

Ova mlada žena rešila je da stane na put navodnom seksualnom predatoru, koji je, kako se sumnja, pored Milene navodno silovao i još nekoliko učenica iz svoje škole.

Milena Radulović

ATA Images

Milena Radulović, Foto: ATA Images

Radulovićeva je otkrila da su sve devojke iz njegove škole navodno morale da nose što kraće suknje, po zahtevu učitelja glume Miroslava Aleksića i da su morale da vode računa o izgledu kose i noktiju.

Seksualni predator navodno je vršio nedozvoljene polne radnje nad maloletnicama za vreme trajanja časova i to u prostoriji pored one u kojoj su bili ostali učenici.

Kako tvrdi izvor “Alo.rs” Miroslav je imao pik samo na određene devojke koje su ga privlačile, a one su, kako navodi bile deo “grupe”.

-Te devojke su navodno sve bile u istoj grupi, formiranoj tako da on zadovolji svoje seksualne afinitete i porive. Devojke međusobno nisu jedna drugoj govorile šta preživljavaju jer su se plašile, ali su znale da samo ime “grupa” u kojoj su sve one bile znači nešto više od toga da su došle da se bave glumom - otkrio je izvor “Alo.rs”

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

123i

18.01.2021 07:43

Cekaj....isle ste na casove posle zlostavljanja i vredjanja??? J posle toliko godina prijavile silovanje? Kako neko normalan moze da ide tamo gde ga maltretiraju i da o tome cute? Nerealno.