Miki Manojlović
Ataimages
Miki Manojlović

Ataimages

Foto: Ataimages

Nedavno je počelo snimanje nastavka "Južni vetar 2", a bioskopski hit čiji je prvi deo pogledalo više od milion i po gledalaca, u svom nastavku nosiće naziv "Ubrzanje".

S obzirom na to da je Miki tumačio ozbiljnog krimi bosa koji je držao sve u svojim rukama, ovakav potez reditelja iznenadio je mnoge.
No, kako su spekulisali fanovi jednog od najpopularnijih projekata, odlazak Cara naslućivali su još od 13. epizode kada je on polako na Maraša, koga igra Miloš Biković, preneo svoju Imperiju, shvativši da je nekadašnji klinac postao ozbiljan profesionalac, te da je dovoljno "odrastao" da može da bude glavni u svetu kriminala.

Miki i Biković

Printscreen RTS

Foto: Printscreen RTS

Ali cela priča bila je dobro osmišljena, ekskluzivno saznaje „Alo!“, jer ćemo u nastavku filma koji se uveliko snima, ponovo imati priliku da vidimo lik Cara, koji se vraća iz mrtvih, a tumači ga niko drugi nego Miki Manojlović.

Miki Manojlović

Rajko Ristić

 Foto: Rajko Ristić

- Povratak Cara biće najveće iznenađenje za sve, a posebno za fanove, jer niko nije očekivao da će preživeti srčani udar koji je imao u poslednjoj epizodi. Kada se ispostavi da je ipak živ, prva osoba koja će mu priteći u pomoć biće upravo Maraš, odnosno Biković, koji je nasledio njegovu celu Imperiju u trenutku kada je Car navodno preminuo - otkriva dobro obavešten izvor „Alo!“.

- Maraš će na sve moguće načine pomoći Caru da se oporavi i čuvaće ovu tajnu od svih ostalih aktera filma, kako mu neko ne bi naudio. U trenutku kada se nekadašnjem bosu stabilizuje zdravlje, njih dvojica će zajedničkim snagama početi da haraju gradom - ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Miki zamenio Bjelu!

Dragan Bjelogrlić

Alo!/Dejan Briza

Foto: Alo!/Dejan Briza

Dragan Bjelogrlić koji je u prvom delu filma „Južni vetar“ tumačio lik Cara, bio je zauzet snimanjem druge sezone serije „Senke nad Balkanom“, pa ga je u nastavku snimanja serije zamenio Miki Manojlović.

-Miki je uradio odličan posao i siguran sam da će ga gledaoci brzo prihvatiti. Dugo nije bio na televiziji, a znao sam da Bjelu mora da zameni neko poseban - izjavio je tada reditelj Miloš Avramović.

 

Pročitajte još: