Milena Radulović i Mika Aleksić
Alo.rs/ATA Images
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

Inače, Milena je široj javnosti postala poznata ulogama u televizijskim serijama kao sto su “Besa” i ” Državni službenik”, a početkom 2019. godine ona je debitovala u rusko-srpskom filmu ” Balkanska međa” u glavnoj ženskoj ulozi. Poslednjih godina , Radulovićeva snima u Rusiji gde joj često članovi porodice prave društvo.

Ono što je malo poznato jeste iz kakve porodice dolazi Milena. O Mileninom privatnom životu se često piše, a javnost intrigira činjenica da potiče iz veoma imućne porodice i da je njen otac veoma uticajan čovek koji na svom računu ima milione.

Naime, kako piše Republika, Milenina porodica poseduje uspešnu kompaniju koja je decenijama ovlašćeni diler za BMW vozila.

Milena Radulović i Mika Aleksić

Alo.rs/ATA Images

Milena Radulović i Mika Aleksić, Foto: Alo.rs/ATA Images

Milena je zaintrigirala domaće medije kada se na premijeri “Balkanske međe” pojavila u skupocenoj haljini. U pitanju je veoma skupa komad stranog brenda koju mnoge mlade devojke u Srbiji ne mogu da priušte. Ipak, Milena nikada nije potencirala na priči ko joj je otac, već je svoj uspeh krčila sama što dokazuju i dosadašnji rezultati.

Od šestog razreda osnovne škole Milena je bila član dramskog studija Miroslava Mike Aleksića. Pohađala je Četvrtu beogradsku gimnaziju i po završetku je upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Diplomirala je 2017. godine s najboljim prosekom (9,46) u klasi Biljane Mašić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Maggiore

19.01.2021 16:16

U policiji kažu da je jedna devojka bila zlostavjjana kad je bila samo maloletna, a da su ostale bile zlostavljane i kad su bile maloletne i kao odrasle. Znači on je više puta zlostavljao jednu te istu devojku? Pobogu, nisu one bile u zatočeništvu, pa drž'-nedaj kad ti se prohte. Ne razumem! Kako su onda devojke mogle da ćute o ovome ako su zaista bile zlostavljane? Možda su one svojevoljno prihvatale to. Dobro znale u šta se upuštaju. Zar ne bi neko od roditelja to primetio, da se nešto dešava

Verica

19.01.2021 18:44

@Maggiore - Čovek je godinama sistematski psihološkim trikovima radio na razvijanju zločina. Prvo kako je stekao toliki ugled? Takvom su svi verovali. Deca ubijena u pojam, roditelji zauzeti, ko posmatrao decu.Kroz sve tekstove je sasvim lepo objašnjeno na koji način je radio. Bio je Bog toj deci. Pročitajte tekst Biljane Srbljanović. Čitajte detaljno sva objašnjenja, možda ćete shvatiti. Znate kako zmija hipnotiše žabu