Miloš Biković
printscreen/instagram
Miloš Biković

printscreen/instagram

Miloš Biković, Foto: printscreen/instagram

Mnoge poznate ličnosti od velikog novca koje su zaradili najmilijima i sebi su obezbedili domove i tako rešili stambeno pitanje.

Glumica Lidija Vukićević, koju domaća publika ima prilike da gleda u seriji „Igra sudbine”, popularnost je stekla još 90-ih ulogama u serijama Siniše Pavića. Ona je nedavno otvoreno pričala o novcu koji je zarađivala tih godina, sve je fascinirao podatak da su tada honorari za serije bili ekstremno veliki.

Lidija Vukićević

Instagram/Printscreen

Lidija Vukićević, Foto: Instagram/Printscreen

- Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu.

Glumica Branka Katić otkrila je ranije da je posle snimanja filma „Slatko od snova”, reditelja Vladimir Živkovića, uspela da kupi stan u Beogradu.

Branka Katić

Screenshot Youtube

Branka Katić, Foto: Screenshot Youtube

- Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - govorio je Miloš Biković za rusko izdanje časopisa „Esquire” i otkrio tada šta je majci kupio od prvog velikog honorara.

Miloš Biković
Miloš Biković, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je glumac, i objasnio da ga prve uspomene na detinjstvo podsećaju na ratove, inflaciju i prazne rafove u prodavnicama.

Komentari (2)

Fahri

21.02.2021 19:28

Muslijeva botina.

vuk

21.02.2021 20:51

Miloše sine svaka tebi čast, dobar i neiskvaren momak.