BAHATOST I BEZOBRAZLUK Mima Karadžić pokazao da ne je*e živu silu, glumac se šepurio bez maske i prkosio pravilima (FOTO)

Ne nosi masku

Mima Karadžić
Mima Karadžić, Foto: Ata Images

Glumac Milutin Mima Karadžić je odlučio da prkosi pravilima Kriznog štaba, te da se ogluši na njihove svakodnevne apele da nose zaštitne maske i tako sačuvaju sebe i druge od koronavirusa.

Mima Karadžić
Mima Karadžić, Foto: Ata Images

Paparaco „Alo!“ ga je nedavno uslikao na premijeri jedne predstave na koju je došao vidno raspoložen, ali bez maske na licu. Pojedini su se uplašili i odlučili su da se udalje od njega za svaki slučaj, ali ga nisu štedeli negativnih komentara.
- Ne mogu da verujem kakvo bahato ponašanje. Da li je moguće da ovaj čovek ne poštuje instituciju kao što je pozorište. Kako ga nije sramota, vidi da svi nose maske, a on je našao da se pravi pametan - bili su samo neki od komentara ljudi, koji su se zatekli u istoj prostoriji sa Mimom.
Izgleda da glumac ne prati epidemiološku situaciju i brojke koje se pojavljuju iz dana u dan i svesno ulazi u rizik da nekoga zarazi, ili da njega neko zarazi.
- Možda sam ograničene pameti, ali ništa nisam shvatio u izolaciji, jer nisam ni bio u njoj. Živeo sam potpuno normalno, kako činim i sada. Ne nosim masku i rukavice, pa ako me zakači virus, zakačio me je – izjavio je nedavno Mima.

Pogledajte OVDE kako su tragično okončali naši poznati glumci, nad njihovom teškom sudbinom plakala je cela nacija.

Povezane vesti

 • Korisnik: trupac
  08/04/2021 - 15:47
  Govedo sa Sinjajevine
 • Korisnik: Giga
  08/04/2021 - 13:28
  Isti je kao nas Predsednik na vakcinisanju bez maske. Pa o tome ne pisete nista....
 • Korisnik: bosko
  08/04/2021 - 07:53
  A koliko je lepsi sa maskom---
 • Korisnik: ja
  08/04/2021 - 07:50
  pametan covek ne moze niko da nam komanduje sta da radimo
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi