Ivana Zečević
Printscreen
Ivana Zečević

Printscreen

Ivana Zečević, Foto: Printscreen

- Kada sam dobila ulogu u seriji „Kalkanski krugovi“ osetila sam veliku tremu i odgovornost. Bilo je veoma uzbudljivo snimati seriju, jer smo dva puna meseca bili na selu. Najpre smo u Beogradu vežbali, a potom imali probe kada smo stigli na lokaciju. Najpre smo probali i snimali najteže scene, Žarko i ja snimali smo prvi scene u šumi – kazala je mlada glumica u emisiji.

Žarko Laušević je pravi glumac. On se danonoćno bavio tekstom i to studiozno, naučno. Bio mi je velika podrška i uvek je imao razumevanja. Presrećna sam što su mi ljudi koji su mi se javili oduševljeni serijom, a ja lično osećam da sam mnogo napredovala u odnosu na vreme dok sam snimala "Grupu" - rekla je ona.

Ivana otkriva da je kao mlađa bila luda za rep muzikom te da je imala i bend, a iskoristila je priliku i da mladima pošalje snažnu poruku.

- Serija "Grupa" bavila se veoma važnom temom – mladima na ivici egzistencije sa mnogo problema. Ja sam uvek za to da svaka mlada osoba pronađe sebe, da se nikada ne ukalupljuje u postojeće okvire, naročito ne u život ulice i kriminala. Ma kako na prvi pogled to nekome delovalo primamljivo, nikada se dobro ne završi – poručila je Ivana Zečević na jednoj televiziji.

Žarko Laušević

E-Stock

Žarko Laušević, Foto: E-Stock

– Branka Katić mi je u seriji glumila mamu i uvek mi je davala savete i pomagala mi da budem što bolja - dodala je ona.

Mladu glumicu uskoro ćemo gledati u nekoliko epizoda serije „Aleksandar od Jugoslavije“, a u aprilu bi sa kolegama sa Akademije trebalo da stane na pozorišne daske u diplomskoj predstavi.

PROČITAJTE JOŠ: