Katarina Šišmanović
Screenshoot Instagram
Katarina Šišmanović

Screenshoot Instagram

Katarina Šišmanović, Foto: Screenshoot Instagram

"Nisam mislila da u 36. godini neću imati dete. Mi planiramo jedno, a dešava nam se nešto potpuno drugo, ne odlučujemo baš o svemu", rekla je ova lepotica 2019. godine

Međutim, i pre rada na tom kvizu malo se znalo o njenom privatnom životu, a nakon što je završila sa istim - zna se još manje.

Katarina Šišmanović potpuno se povukla iz javnosti, posvetila se obrazovanju i diplomirala na master studijama političke ekologije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Kada je reč o njenom emotivnom životu, ono što je poznato jeste da je godinama bila u vezi sa vlasnikom kuće "Emotion" Goranom Stamenkovićem, bivšim mužem voditeljke Ane Mihajlovski, sa kojim ima ćerku.

Nakon raskida sa Goranom, Katarina se udala za slovenačkog biznismena Dejana Kitića sa kojim je u braku bila oko godinu dana.

U jedinom većem intervjuu nakon toga priznala je da joj je velika želja da se ostvari kao majka.

- Oduvek sam znala da se to neće dogoditi mnogo rano, ali nisam mislila da u 36. godini neću imati dete. Mi planiramo jedno, a dešava nam se nešto potpuno drugo, ne odlučujemo baš o svemu. Bila sam ubeđena da će se to ostvariti kad budem poželela, sa pravom osobom, ali shvatila sam da to ne ide tako. Ipak, ne odustajem, desiće se jednog dana, sigurna sam. Za početak treba da se pojavi prava osoba, pravi emotivni partner - istakla je Katarina 2019. godine.

BONUS VIDEO: 

 - Imam udvarače, ali nema onog pravog. Nijednog muškarca s kojim sam bila nisam zamišljala, jednostavno se dogodilo da je u tom trenutku bio odgovarajući. Muškarac treba da me zaintrigira, da mi privuče pažnju, bude interesantan i da me inspiriše da i ja njemu budem interesantna. Mnogo puta se desilo da upoznam nekog fizički lepog, ali da s njim nemam šta da tražim jer među nama nema interakcije. Ipak, ne gubim nadu, verujem u čuda, ona se dešavaju. Kad neke stvari u životu ostvarimo i ispunimo, privući ćemo pravu osobu. Umem sama da funkcionišem, ali vrlo lako bih se prilagodila ako bi se pojavio neko s kime bi mi bilo lepše nego u onim momentima kad sam sama - rekla je voditeljka za Gloriju.

Tada je navela i da ne isključuje mogućnost ni da se eventualno podvrgne vantelesnoj oplodnji.

- Podržavam i razumem žene koje se odluče na taj korak. Međutim, radeći emisiju “Sve za ljubav” sretala sam se sa mnogo dece koja su odrasla bez roditelja i videla kolika može da bude njihova patnja. Nisam sasvim sigurna da bih se u čitav proces upustila sama, jer smatram da dete treba da zna ko su mu oba roditelja. Pitanje je da li bih u tom slučaju sebe nagradila ili dete kaznila - iskrena je bila Katarina.

Lepa voditeljka danas užibva u putovanjima, druženju sa najbližima i još uvek nema ni spekulacija da će se vratiti na male ekrane.

Pročitajte još

Komentari (1)

Dile

01.12.2020 12:31

Dobro bi bili da ne pišete o ovim izbiračicama koje ,da bi našle pravog muškarca, jašu bogatog pa pređu na još bogatijeg i tako u nedogled . Gubeci vreme i ne znaju da bi ih neki siromašniji momak usrecio emotivno i napravio ono što traži.