GLUMAČKA LEGENDA SE NE BOJI! Nemam strah, imam veliko poverenje u lekare: Tihomir Stanić posle vakcinacije poručio samo jedno! (FOTO/VIDEO)

Glumci su se odazvali u velikom broju kako bi izvršli imunizaciju, i kako bi svoj život uz pomoć vakcine nastavili što bezbrižniji i bezbedniji

Imunizacija dramskih umetnika na Sajmu je u toku. 

Odazvao se veliki broj glumaca, a Tihomir Stanić je za Alo! objasnio zašto je on danas ovde. 

- Kao glumac Ateljea 212 osećam dužnost i odgovornost da primim vakcinu, a nadam se da ćemo posle ovoga igrati još više. Prijavio sam se par dana, iako sam najpre izabrao Fajzerovu, shvatio sam da ću ipak onu koja je prva dostupna, jer kao glumac nemam pravo da budem bolestan, jer bez nas predstava ne može da se odigra - rekao je Tihomir Stanić i dodao: 

Bonus video: 

- Zato sam i došao danas da kao glumac, zaposlen u Ateljeu 212 obavim svoju dužnost i da profitiram time što ću se vakcinisati. Ja sam od onih koji veruju u medicinu, koji veruje u nauku, kao i u dostignuća, verujem u progres. Nemam strah, imam poverenje u lekare - završio je glumac. 

Glumac se oglasio odmah nakon vakcinacije.

- Prošlo je super. Njihovo je da bodu, moje je da recitujem. Za čas sam završio, ali su mi rekli da petneastak minuta ipak sačekam - rekao je Tika. 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi