DIRLJIV OPROŠTAJ KOLEGA OD MARIJE IZ ŽIKE DINASTIJE Njena porodica iz filma se potresnim porukama oprostila od Rialde (VIDEO)

"Tužan sam, ona je bila relativno mlada, strašno je to tužno kad neko ne proživi dovoljno"

Nismo se oporavili ni od smrti Mire Furlan, a kao grom iz neba odjeknula je vest da je juče u 57. godinu u Atini iznenada preminula Rialda Kadrić Šebek.

Rialda je 2021. trebalo da snima i nastavak filma pod nazivom "Luda godina". Radovala se što će ponovo raditi s Nikolom Kojom i svojim partnerom Vladimirom Petrović.

- U životu prihvatam ono što za mene kreira pozitivno iskustvo. A to je, pre svega, komunikacija, rad s ljudima koje cenim i koji mi prijaju, izazivaju da stvaram nešto novo, učim i, naravno, da se s njima mnogo smejem - rekla je Rialda u poslednjem intervju za Novosti.

Uzrok smrti još nije saopšten, a vreme i mesto sahrane nisu još objavljeni.

Vesna Čipčić
Vesna Čipčić, Foto: Youtube printscreen

Vesna Čipčić Mir njenoj duši:

- Šokirala me je ova vest. Žao mi je. Godinama smo lepo sarađivale. Mlada žena. Ne znam da je bolovala, pa je iznenađenje još veće. Mir njenoj duši.

Boris Milivojević, Šifra Despot
Boris Milivojević, Šifra Despot, Foto: promo

- Sad sam čuo tu vest od vas. Šta da kažem kad čujem da je umro neko koga sam poznavao. Tužan sam, ona je bila relativno mlada, strašno je to tužno kad neko ne proživi dovoljno, a imam utisak da je život ionako prekratak, još kad čovek ranije završi. Ne znam šta da mislim, žao mi je jako - istakao je Boris za Kurir.

Šta je naša čuvena glumica Snežana Savić rekla o Rialdi, proćitajte klikom OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi