MNOGO PUTA SE RAZVODILI? O emotivnom životu Isidore i njenog partnera kruže razne glasine: Isplivali svi detalji muževljevog ponašanja!

Jedini je prošao sa Isidorom sve faze njene bolesti!

Isidora Bjelica
 Foto: Alo.rs

Juče je u Beogradu preminula spisateljica Isidora Bjelica u svojoj 52. godini života. Sa suprugom Nebojšom Pajkićem u braku je bila gotovo 26 godina, a često su ih pratile i razne glasine. Svakako su bile najjače one da se razvode, što se na kraju ispostavilo kao neistinita informacija.

Iz braka imaju dvoje dece, Lava Grigorija i ćerku Vilu Evanđelinu. Isidora je jednom prilikom rekla da je jedini Nebojša prošao sa njom sve faze bolesti, a uz spisateljicu je ostao do poslednjeg dana.

Isidora Bjelica
Foto: Instagram

- U bolesti sam se, nažalost, nagledala mnogo situacija kada muž ostavlja mladu ženu koja se razbolela u trdeset petoj, iako su tu i deca. Ali on to ne može da gleda i odlazi. Imala sam podršku od svih, ali samo je Nebojša, i sad ću se rasplakati, prošao sa mnom tih 66 hemoterapija, pet vraćanja bolesti - rekla je Isidora jednom prilikom.

Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić
 Foto: Rajko Ristić

- Vodila sam jedan od najradikalnijih art klubova u Sarajevu, sa sve krevetima, što u to vreme nije postojalo ni u Njujorku. Dolazili su umetnici iz cele Jugoslavije, svi koji nešto znače, ali ne i Nebojša, koji je u to vreme pisao scenario za film "Pismo-glava" - dodala je Bjelica tada.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi