Igor Vuk Torbica
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Igor Vuk Torbica

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

 FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
 
 
 
View this post on Instagram
 
 

s(mi)sao

A post shared by Hana Selimovic (@mitraljeza) on May 6, 2020 at 7:08am PDT

- Hvala vam svima dragi ljudi. Molim vas da mi oprostite ako u ovom momentu ne mogu da vam se javim i imate razumevanja za situaciju i neizmernu bol kroz koji svi prolazimo, porodica, moja deca, Hana. Vaša ljubav i podrška beskrajno nam svima znači, - napisala je sestra preminulog reditelja.

Igor Vuk Torbica je rođen u Drvaru 1987. godine. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti, 2013. godine, u Beogradu, u klasi profesorke Alise Stojanović.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by Hana Selimovic (@mitraljeza) on May 15, 2020 at 3:39am PDT

Kao najbolji student pozorišne režije u generaciji, dobitnik je nagrade "Hugo Klajn". Režirao je "Carstvo mraka" Lava Tolstoja (Narodno pozorište u Beogradu), "Razbijeni vrč" Hajnriha fon Klajsta (Jugoslovensko dramsko pozorište), Molijereovog "Don Žuana" (Narodno pozorište "Toša Jovanović" iz Zrenjanina), "Hinkemana" Ernsta Tolera (Zagrebačko kazalište mladih, Zagreb), "Priče iz Bečke šume" Edena fon Horvata (Gradsko dramsko kazalište "Gavela").

Pročitajte još:

 

 

 

 

Komentari (1)

Tina

18.06.2020 19:42

Ko ostavlja oprostajna pisma ako ne samoubica. Zasto se to ne kaze? Tragicno preminuo. Znaci iznenada za druge ali ne za njega kad je pisao pisma. Zasto? Sve je imao sto mnogi bi samo pozeti mogli. Ne razumem samoubice.