Goran Dželatović
Screenshoot Instagram
Goran Dželatović

Screenshoot Instagram

Goran Dželatović, Foto: Screenshoot Instagram

Od ozloglašene Naomi Kembel, preko princa Harija, Dženifer Lopez do Bila Klintona. Goran Dželatović je najpoznatiji srpski telohranitelj i sa najvećim svetskim imenima prošao je sito i rešeto.

U intervjuu za portal "Mondo", telohranitelj Goran Dželatović otkrio je zanimljive detalje iz svoje duge i turbulentne karijere.

PROČITAJTE I:

 

Goran Dželatović, poznatiji kao Ajkula, koji već 20 godina živi Londonu i tamo radi kao telohranitelj velikog broja zvezda šou-biznisa, vatreni je Delija i uvek ističe svoje srpsko poreklo kojim se veoma ponosi. Čuvao je brojne slavne ličnosti, od fudbalera, pevačica, pa sve do princa Harija.

- On je izabrao mene zbog tetovaža, jer sam izgledao drugačije od ostalih, ne kao policajac. Čak je i priznao da ne voli da ide s policajcima u kravatama. Sve moje tetovaže su tu sa razlogom i sada se traže bodigardovi sa vidljivim tetovažama - rekao je za "Mondo" o svom iskustvu sa princom Harijem.

Ipak, najzanimljivije iskustvo bilo je sa supermodelom Naomi Kembel, sa kojom njegove kolege nikako ne vole da sarađuju jer ima kratak fitilj i jako lošu narav.

Naomi Kembel

EPA/Chrisophe Petit Tesson

Naomi Kembel, Foto: EPA/Chrisophe Petit Tesson

- Ja sam obožavao da radim s njom. Čak sam zbog nje umalo i uhapšen jer je bila situacija na aerodromu kad su izgubili njenu tašnu. Ona se svađala sa celom ekipom tamo, sve dok jedan od radnika sa aerodroma nije stavio ruku na nju. E, onda je potpuno flipnula, hteli su da se tuku i ja sam stao na njenu stranu. Ona je to jako poštovala, zagotivila me i rekla je kasnije da sam ja jedini koji je tako postupio.

Najvažnija stvar u Goranovom poslu je uspostavljanje poverenja sa klijentima, pa je tako Džej Lo morala da ga sluša kad su u Africi zajedno išli na ronjenje sa ajkulama. Ipak, sa Bilom Klintonom je došlo do malih komplikacija. I to je jedini posao koji je želeo da odbije, ali Klinton je prihvatio čak i astronomsku cifru koju je Goran tražio za svoje usluge.

PREPORUČUJEMO I:

 

- Bilo je okej, sve dok nije počeo da odbija da veže pojas na zadnjem sedištu. I onda je počeo da me napada odakle je moj akcenat. Rekao sam mu: "Nećemo o tome", ali onda se nabio između mene i vozača i rekao da neće da krene, baš ga briga što kasni, dok ne sazna odakle je moj akcenat. Ja sam lepo rekao: "Belgrade, Serbia", i on se samo vratio pozadi, vezao pojas i promrljao sebi u bradu: "Au, sra*e, Srbin me čuva" - ispričao je u susretu sa Klintonom.

Bil Klinton, Hilari Klinton

AP

Bil Klinton, Hilari Klinton, Foto: AP

Ono što je još jako zanimljivo jeste da je Goran bio veliki porodični prijatelj sa pokojnim glumcem Velimirom Batom Živojinovićem, kog je često posećivao u njegovom domu.

Goran Dželatović

Screenshoot Instagram

Goran Dželatović, Foto: Screenshoot Instagram

Koliko je značio Bati govori činjenica da je na njegovoj sahrani nosio krst , a od njegove supruge Lule dobio je poklon koji će ga zauvek podsećati na zvezdu domaće kinematografije.

Lula je Goranu darovala kožnu jaknu koju je čuveni Valter nosio kad je 2008. godine ulazio u kuću "Velikog brata". Goran Dželatović je legendarnog glumca i njegovu porodicu upoznao zahvaljujući poslu.

Njihovo prijateljstvo bilo je veliko, Goran je bio Batin ljubimac. Lulin poklon Goranu još jedan je dokaz tome da je između Dželatovića i Živojinovića vladalo ogromno poštovanje i ljubav.

Goran Dželatović

Screenshoot Instagram

Goran Dželatović, Foto: Screenshoot Instagram

POGLEDJATE BONUS VIDEO

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!