TUGA I MUK NA NOVOM GROBLJU Ovaj dečkić hrabro nosi sliku Borisa Komnenića, dok glumčev otac jedva stoji na nogama pored sinovljevog groba! (FOTO/VIDEO)

Ispraćaju Borisa Komenića na večni počinak prisustvuje veliki broj prijatelja i kolega

Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti, a u njegovu čast održana je komemoracija u Narodnom pozorištu, gde su se okupili brojni prijatelji, kolege i članovi porodice.

Na Novom groblju okupila se porodica, prijatelji i kolege. 

Prerana smrt velikana i glumačke legende Borisa Komenića pogodila je ceo region. 

Ožalošćena porodica i dalje ne veruje da ih je njihov Boris napustio. 

Komnenićev otac i majka u poznim godinama hrabro i ponosno stoje pored sinovljevog grobnog mesta, dok sliku pokojnog glumca drži sin kolege i prijatelja, Radovana Miljanića. 

Sahrana Borisa Komnenića
Sahrana Borisa Komnenića, Foto: Alo.rs/M.Mitrović

Kako Alo! sazaje, Boris Komenić počivaće odmah pored grobnog mesta muzičke legende, Džeja Ramadanovskog, kao i glumca Ivana Bekjareva!

Publika ga je zavolela kroz ulogu Saše Guze Popadića u seriji „Bolji život“, a glumac Boris proglašen je i prvakom drame Narodnog pozorišta čiji je stalni član još od 1984. godine.

Pamtićemo u brojnim filmovima i serijama, poput „Bal na vodi“, „Špadijer jedan život“, „Gore-dole“, „Vratiće se rode“, „Montevideo, Bog te video“, „Miris kiše na Balkanu“, „Žigosani u reketu“, „Sinđelići“...

Najpotresniji prizor sa sahrane Borisa Komnenića: OVDE pročitajte šta su njegovi roditelji napisali na vencu pokojnog sina!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi