Kraljice
Promo
Žigosani u reketu

Promo

Žigosani u reketu, Foto: Promo

Mozzartovi košarkaški tereni bili su sjajna scenografija za serijale o našim šampionima. Ispod obruča na plavim igralištima snimale su se sekvence dokumentaraca „Zlatni momci“ i „Kako postati kraljica“, koje je sponzorisao regionalni lider u priređivanju igara na sreću. Ali, to je samo deo velike podrške domaćoj kinematografiji.

Ova kompanija pružila je pomoć i tokom snimanja serija „Žigosani u reketu“, „Ubice moga oca“, „Južni vetar“. Nova sezona „Žigosanih“ se već emituje, a uskoro stižu i nove epizode druge dve popularne serije.

Žigosani u reketu

Promo

Žigosani u reketu, Foto: Promo

Mozzart je godinu počeo sjajnom akcijom za pomoć Udruženju dramskih umetnika Srbije – humanitarnu predstavu Balkanski špijun pogledalo je oko 350.000 ljudi, a šerovanjem linka sa Mozzartovog jutjub kanala prikupljeno je 3.525.000 dinara! U prvoj zoom predstavi u Evropi, učestvovali su Branka Katić, Vesna Trivalić, Dragan Bjelogrlić, Mima Karadžić i Gordan Kičič, a glumačkim legendama pridružio se i Zoran Kesić.

Kraljice

Promo

Kraljice, Foto: Promo

Na terenu na Adi Ciganliji, koji je posvećen zlatnim srpskim košarkašicama i njihovim uspesima, snimane su sekvence za dokumentarni film „Kraljice“, u produkciji PGMnetwork-a. Prva epizoda prati reprezentativke na putu do osvajanja istorijske titule na EP u Budimpešti, a druga opisuje pohod na olimpijsku bronzu u Riju 2016. i treće mesto postolja na EP u Beogradu 2019.

Zlatni momci

Promo

Zlatni momci, Foto: Promo

Serijal „Zlatni momci“ o najvećim uspesima naše košarke odavno je osvojio srca publike, a u čast šampiona otvoren je i raj za igru pod obručima na Vračaru, u okviru akcije „Sto terena za jednu igru“. Čubursko igralište, koje je do tada imalo samo jedan koš, postalo je moderan i kvalitetan sportski kompleks, sa tribinama, novom ogradom, teretanom na otvorenom...

Mini serijalom „Ekipizza“, kompanija Mozzart se i sama oprobala u svetu kinematografije.

PROČITAJTE JOŠ: