RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI Ovo je supruga Nenada Okanovića: Za njom se okreću i najlepše dame Srbije!

Vole se kao prvog dana

Nenad Okanović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Popularni srpski glumac Nenad Okanović ne voli da u javnosti ističe članove svoje porodice, te mnogi ne znaju da je već 15 godina u skladnom braku sa suprugom Željanom sa kojom ima dvoje dece.

Ljubav Nenada i Željane datira iz školskih dana. Upoznali su se u gimnaziji i kao srednjoškolci započeli vezu, a venčali su se 2004. godine.

DA LI STE ZNALI KAKO LEPU SUPRUGU IMA POZNATI GLUMAC?

Ukupan broj glasova: 212

  • Da, svakako!: 29% (61)
  • NE: 71% (151)

Imaju dva sina, Danila i Trifuna, a glumac je u jednom intervjuu priznao da mnogi nisu verovali da će njihova ljubav opstati. Ipak, par je dokazao suprotno.

- Zavoleli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumemo. Znali smo da ćemo se uzeti. I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas. Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumevanje presudni za dobar brak - rekao je Nenad Okanović jednom prilikom.

Okanović se sa suprugom u par navrata pojavljivao u javnosti, a nama novinarima nisu promakli pogledi mnogih koji su se okretali za njenom lepotom.

Više vesti o svetu poznatih možete videti OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi