JAVNOST U ŠOKU! Porodica pokojne Isidore Bjelice NEĆE ISPOŠTOVATI POSLEDNJU ŽELJU književnice!

Pajkić je izneo svoje razloge

Isidora Bjelica
Foto: Alo.rs

Kada je Isidora Bjelica preminula, pevačica Zorana Pavić, koja je bila njena dobra prijateljica, objavila je da joj je spisateljica u jednoj od poslednjih poruka napisala da želi da se nakon njene smrti organizuje žurka na kojoj će svi biti obučeni u belo, a sada se ovim povodom oglasio Nebojša Pajkić, Isidorin suprug.

- Pingvi (nadimak koji je Isidora dala Zorani, prim. nov.), dobih nalaze, ne deluje više j..... hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni i Bogu i ljudima, nego htela sam nešto da te zamolim, Pingvi. Pošto ne znam jesi li videla onaj moj virtuelni testament... - rekla je Isidora i nastavila:

DA LI SMATRATE DA BI PORODICA TREBALO DA UČESTVUJE NA ŽURKI U BELOM?

Ukupan broj glasova: 1113

 • Da, svakako!: 28% (317)
 • Ne, nikako!: 45% (496)
 • Nemam mišljenje!: 27% (300)

- Ja suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade - elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar - da, kad odem u večna lovišta, organizuješ odličan "afterlajf parti" sa puno dobre muzike i treske i belim dres-kodom, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica - napisala je pred smrt pokojna Isidora Zorani.

Isidora Bjelica
Foto: Manasori Josida/Alo.rs

Nebojša Pajkić sada kaže da se porodica neće tome protiviti, ali ni da neće učestvovati u organizaciji pomenute proslave.

- Nas ta žurka ne interesuje, mene je Zorana tek juče zvala da se dogovorimo oko toga i ja sam objasnio da nećemo davati nikakvu zabranu, ali da nam to nije u interesu da pravimo - rekao je Pajkić.

Nebojša Pajkić
Foto: Alo.rs

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta nakon duge borbe sa kancerom.

Više vesti o svetu poznatih možete videti OVDE!

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Lola
  16/09/2020 - 11:44
  Divna je ona bila....svako tuguje na svoj nacin...Zorana treba da ispostuju poslednju zelju ...
 • Korisnik: trofazni
  15/09/2020 - 23:06
  Pa zar se ona od Pajkica nije razvela?
 • Korisnik: Nada
  15/09/2020 - 18:21
  Potpuno opravdavam Isidorinog muza a i Isidorinu poslednju zelju . Ona je bila puna humora tako da i ta zelja proizilazi iz toga ! Bolje prirediti neko knjizevno vece !
 • Korisnik: Snežana
  15/09/2020 - 12:16
  Razumem porodicu, tuga je velika, mada ako je to bila njena želja možda bi ipak trebalo da se pojave. Ali čovek radosti može da komentsriše ali tugu nikako. Jer svi se sa tugom drugačije nosimo
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi