Isidora Bjelica
Alo.rs
Isidora Bjelica

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Pingvi (nadimak koji je Isidora dala Zorani, prim. nov.), dobih nalaze, ne deluje više j..... hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni i Bogu i ljudima, nego htela sam nešto da te zamolim, Pingvi. Pošto ne znam jesi li videla onaj moj virtuelni testament... - rekla je Isidora i nastavila:

DA LI SMATRATE DA BI PORODICA TREBALO DA UČESTVUJE NA ŽURKI U BELOM?

 
Isidora Bjelica

Manasori Josida/Alo.rs

Foto: Manasori Josida/Alo.rs

Nebojša Pajkić sada kaže da se porodica neće tome protiviti, ali ni da neće učestvovati u organizaciji pomenute proslave.

- Nas ta žurka ne interesuje, mene je Zorana tek juče zvala da se dogovorimo oko toga i ja sam objasnio da nećemo davati nikakvu zabranu, ali da nam to nije u interesu da pravimo - rekao je Pajkić.

Nebojša Pajkić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta nakon duge borbe sa kancerom.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Snežana

15.09.2020 12:16

Razumem porodicu, tuga je velika, mada ako je to bila njena želja možda bi ipak trebalo da se pojave. Ali čovek radosti može da komentsriše ali tugu nikako. Jer svi se sa tugom drugačije nosimo

Nada

15.09.2020 18:21

Potpuno opravdavam Isidorinog muza a i Isidorinu poslednju zelju . Ona je bila puna humora tako da i ta zelja proizilazi iz toga ! Bolje prirediti neko knjizevno vece !

trofazni

15.09.2020 23:06

Pa zar se ona od Pajkica nije razvela?

Lola

16.09.2020 11:44

Divna je ona bila....svako tuguje na svoj nacin...Zorana treba da ispostuju poslednju zelju ...