TERAO ME JE DA DOLAZIM U SUKNJI Poznata spisateljica iznela nove navodne jezive detalje sa Aleksićevih časova, reči Anje Mijović uzdrmale javnost (FOTO/VIDEO)

Ne postoji osoba koja nije osudila navodne mostruozne Aleksićeve radnje!

Prva koja je progovorila o navodnom zlostavljanju od strane režisera, scenariste i vlasnika škole glume, Miroslava Mike Aleskića je mlada glumica Milena Radulović (25), koja je odlučila da javno progovori i otkrije šta se sve navodno desilo u školi strave!

Mlada glumica je Miku Aleksića prijavila policiji zajedno sa još dve devojke koje, kako je ispričala, ranije nije poznavala, a osumnjičeni učitelj glume priveden je policiji.

Milena Radulović
Milena Radulović, Foto: ATA Images

Pored mnogobrojnih glumaca, javnih ličnosti i pevača, sada je u Mileninu odbranu stala i poznata spisateljica i koluminstkinja Anja Mijović, koja je svojom objavom na Twitteru uzdrmala javnost.

Au, sad čitam za Miku Aleksića! I ja bejah u njegovoj grupi kad su bili Bojana, Koja, Boris, Đuričko itd... mi smo se stalno svađali, terao me da dolazim u suknji, terao me da se umivam svakih 15 minuta, jer to beše kazna za drčno mi ponašanje. Aiii, šoknuta sam - napisala je proslavljena spisateljica.

BONUS VIDEO:

Koje su sve poznate ličnosti bile, žrtve nasilja, silovanja i psihičkog maltretiranja, saznajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi