POSLEDNJI PUT SE ČULE PRE 6 MESECI! Sanja Marinković izuzetno potresena zbog Isidorine smrti: "Skoro dve decenije bila jedna od mojih najdražih gostiju"

U subotu će publika imati priliku da u Magazinu in moći da gleda Isidoru...

Isidora
Isidora, Foto: Alo.rs

Preminula je Isidora Bjelica.

Kako nezvanično saznajemo umetnica je umrla u bolnici "Sveti Sava".

Isidora se godinama borila sa opakom bolešću, o čemu je često pisala kroz svoje knjige, ali i o čemu je često govorila u javnosti.

Isidora
Isidora, Foto: Printscreen

Nakon mnogobrojnih prijateljica, oglasila se i Sanja Marinković koja se na veoma dirljiv način oprostilja od spisateljice. 

- Ako imaš krivu kičmu ili krive zube, sve će uraditi da te isprave, ali ako imaš pogrešna ljubavna uverenja, niko se neće uzbuđivati oko toga, iako realno možeš da umreš od njih" glasi samo jedna od poslednjih rečenica koju je sa mnom i sa mojom publikom Isidora Bjelica koja je skoro dve decenije bila jedna od mojih najdražih gostiju u Magazinu in. Poslednji put imala sam priliku da sa njom razgovaram krajem januara meseca. Izuzetno me je potresla vest da nas je zauvek napustila.U subotu će publika imati priliku da u Magazinu in moći da gleda Isidoru koja je svojim harizmom i duhovitišću inspirisala mnoge žene da imaju više samopouzdanja i zavole sebe - emotivna je bila Sanja.  

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi