Jugoslava Drašković
Printscreen/YouTube
Jugoslava Drašković

Printscreen/YouTube

Jugoslava Drašković, Foto: Printscreen/YouTube

Glumicu Jugoslavu Drašković, koju svi pamte po ulozi Đine iz serije "Srećni ljudi", dugo nismo imali priliku da vidimo u domaćim projektima na malim ekranima, sve dok se nije pojavila u seriji "Igra sudbine" i oduševila.

- Već 25 godina igram u Pozorištancetu „Puž“ i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u „Pužić“ sa decom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija „Igra sudbine.“ Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vreme. Njihovo vreme – kazala je Jugoslava koja je pre dve godine doživela porodičnu tragediju kada joj je preminuo suprug Zoran Cvetanović u 61. godini.

- Srećna sam. Imam dva psa, veliko dvorište, blizu mi je Košutnjak. Dok nije bilo ove korone sa ekipom iz „Igre sudbine“ divno sam se družila. Okupljao nas je Milan Bosiljčić pa je uvek tu bilo i dobre hrane i dobre muzike – rekla je Jugoslava Drašković.

Glumica nije htela da otkriva detalje o tome kako će se popularna serija, u kojoj trenutno igra, završiti.

Bonus video: 

- Najpre, ne znam ni ja kakav će biti kraj, jer dobijamo nekoliko epizoda unapred. A i da znam, naravno, ne bih smela to da otkrijem. Verujem da će se kraj dopasti i publici i nama glumcima – s osmehom je kazala glumica.

Pročitajte još