Sloboda i Vojin
Foto: YouTube/printscreen
Sloboda i Vojin

Foto: YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

U hit seriji "Koreni" Sloboda Mićalović nije bez razloga maestralno odigrala lik Simke, koja se svim silama bori da dobije potomstvo kako se ne bi ugasila loza Katića. Sličan problem imala je i glumica, koja se godinama borila da ona i njen suprug Vojin Ćetković dobiju dete. U tome im je pomogla čudotvorna loza sa Hilandara koju im je doneo Ivan Bosiljčić.

Koreni

printscreen

Koreni, Foto: printscreen

Slobodi i Vojinu dugo je trebalo da se ostvare u najvažnijoj životnoj ulozi - roditeljstvu. Glumački par godinama je radio na potomstvu, ali bezuspeno, sve do momenta kada su čuli da im može pomoći čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara. To je pre nekoliko godina u emisiji "Opasnice" otkrio teolog Miloš Stojković, inače poverenik igumana Hilandara.

- Naša poznata glumica Sloboda Mićalović dobila je bliznakinje pomoću čudotvorne loze sa Hilandara. Pričala mi je to Sloboda, koja je, takođe, prijatelj manastira. Njoj je lozu doneo kolega Ivan Bosiljčić, preko svojih prijatelja, jer Vojin i ona četiri i po godine nisu mogli da imaju decu. Zahvaljujući lozi, oni su dobili bliznakinje Veru i Milu - otkrio je teolog Stojković tada.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 Inače, Ivan Bosiljčić poznat je kao veliki vernik, baš kao i njegova supruga, pop pevačica Jelena Tomašević, sa kojom ima ćerku Ninu.

Popularna glumica nikada nije želela da komentariše svoju borbu za potomstvo i način na koji je u njoj pobedila, ali je ulogom Simke maestralno dočarala lik žene čija je životna misija da postane majka.

Podsetimo, Vojin i Sloboda su odmah po stupanju u brak imali veliku želju da dobiju potomke, a kada je ostala u drugom stanju, zbog komplikovane trudnoće, glumica je morala da miruje, što joj nije teško palo. Otkazala je sve poslovne obaveze i trudniče dane je provodila odmarajući se. Svojevremeno je glumica pričala za medije kako je priželjkivala blizance, ali i da se veoma iznenadila kada je saznala da joj se želja ostvarila. Ćetković i Mićalovićeva postali su roditelji u januaru 2010. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on Jun 22, 2017 at 2:28pm PDT