Isidora Snežana
YouTube/printscreen
Isidora Snežana

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Preminula je Isidora Bjelica.

Kako nezvanično saznajemo umetnica je umrla u bolnici "Sveti Sava".

Isidora se godinama borila sa opakom bolešću, o čemu je često pisala kroz svoje knjige, ali i o čemu je često govorila u javnosti.

Isidora Bjelica

Instagram

Isidora Bjelica, Foto: Instagram

Nakon što su se oglasile Vesna Dedić i Suzana Mančić, dugogodišnja prijateljica Isidore Bjelice Snežana Dakić potpuno je zanemela, ali se ipak prisetila svega lepog i podsetila šta je Isidora naučila žene.  

- Isidora je bila izuzetno jaka i uporna i pravo je čudo da je i ovoliko poživela sa tom dijagnozom. Bila je duhovita i mudra, svaki intervju sa njom bio je bolji od prethodnog, jer je stalno radila na sebi i na svom ličnom razvoju. Izuzetno je važan njen projekat "Ubij princezu u sebi" kojim je nas žene poučila kako da se oslobodimo destruktivnih ljubavnih mehanizama i pogrešnih uverenja o ljubavi koje su nam usadili Dozni i Holivud. Volela sam je, nedostajaće nam. U znak sećanja na njena saznanja iz poslednjih godina, kada se natčovečanski borila protiv karcinoma i obišla ceo svet, trazeći lek za svoju dušu, srce i telo, preporučujem knjige “Šta žene žele” i “Poslednji put” - izjavila je Snežana Dakić. 

Pročitajte i: