NJIHOVU PRIČU PROČITAĆETE U DAHU Srpski glumac u braku sa 32.godine mlađom koleginicom, jedno pitanje na prvom sastanku bilo je dovoljno za svadbu

Ljubav ne zna za godine...

Marija Kundacina
oto: Instagram/Printscren

Glumac Nebojša Kundačina privukao je pažnju javnosti u serijama "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Selo gori, a baba se češlja", a jedna od poslednjih uloga bila je generala Bojovića u ostvarenju "Kralj Petar I".

Osim poslovnog, domaću publiku je najviše zainteresovao Nebojšin privatni život, a naročito brak sa 32 godine mlađom koleginicom Marijom.

Njihova ljubavna priča je neobična i zanimljiva, a Marija je nedavno otkrila da ih je spojio njen seminarski rad koji je trebalo da uradi na prvoj godini studija glume.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#tb #2019 #gloriamagazin #nebojsakundacina #marijakundacina

A post shared by 𝕄𝕒𝕛𝕒 (@marija_kundacina) on

Zahvaljujući tom seminarskom radu su se upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom 24. januara prošle godine.

"Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama", rekla je Marija, a Nebojša se nadovezao kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome.

"Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se", dodao je on.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi