Bebi Dol
Screenshoot Youtube
Bebi Dol

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Pevačica Dragana Šarić, poznata i kao Bebi Dol je u svom velikom intervjuu progovorila o ulasku u rijaliti, razlozima zašto je pristala na ovo. Poznato je da ona dosta putuje, a evo gde se oseća najbolje.

Bebi Dol

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

 Nije imala predstavu o rijalitiju, zato je i pristala na učešće.

- Mislila sam da idem na selo nedelju dana. Tamo sam otišla sa kompjuterom i telefonom, nisam imala pojma da će mi sve oduzeti na ulazu. Kad sam ušla, pitala sam ljude zašto tako sede, zašto ne idemo na kafu u kafić... Oni me tek gledaju u zabezeknu, mislili su da ih provociram, a ja ništa nisam shvatila.

Poznati su bili njeni razgovori sa magarcem, zbog kojih su joj se mnogi čudili.

- To mi je bio jedini spas. Sa ljudima se nije dalo pričati uopšte.

Bebi Dol

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Dosta putuje, ali se najbilje oseća ovde u svojoj državi.

- Više od svega na svetu volim da se vratim ovde. Strašno mi je žao što mi i dalje ne shvatamo koliko je naš život ovde lep i dobar. Ljudsko biće na svakoj tački na ovom svetu ima mogućnost da izabere u koji kutak će ići. Mi imamo život ispunjen običnim stvarima koje su zapadnom svetu postale nemoguće. U zapadnom svetu razgovor sa ljudima počinje i završava se iz neke tišine. Svaki put kad se vratim u svoj dom, sa koferima, kažem: “Mama, mi ovde živimo kao gospoda!”. Nigde meni nije lepše nego u Srbiji.