Filip, Marija
Printscren
Filip, Marija

Printscren

Filip, Marija, Foto: Printscren

Zvezda hit film "Kad porastem biću kengur" juče se uključila u Jutarnji program Prve televizije, gde je pričala o predstojećim projektima u Americi, gde godinama živi i radi, a onda "kiksnula" kada je trebalo da odgovori na pitanje da li će raditi i u Srbiji.

Ona je voditelju Filipu Čukanoviću rekla:

"Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju Pet. Govori se o nekim novim projektima, za sada imam svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, te ta hiperprodukcija može da računa na mene", rekla je glumica, nakon čega su na društvenim mrežama usledeli negativni komentari na račun ove izjave.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

bobo

14.10.2020 11:11

Iskompleksirana osoba, to sto je ona otvorila outlook tek kad je otisla u London, ne znaci da ja nemam yahoo, hotmail i google nalog iz vremena kada je ona snimala filmove u toj toliko jadnoj Srbiji. Nekim ljudima ne treba davati prostora, jer, ocigledno nemaju kontrolu nad onim sto govore.

Voja

14.10.2020 11:59

Šta je problem sta smo skočili zavirite u tkz estradu politiku sport glumište sve sam nepotizam budimo jednom realni nismo mi baš tako fini kada ćemo jednom samokritični

Ris

14.10.2020 13:41

Koga briga za takve umisljene. I bolje je sto si daleko od Srbije. Ali jednog dana ce ti doci iz du.eta u glavu. Ugledaj se na Djokovica mada si ti daleko nekoliko svetlosnih godina od njega.

Smiljana

14.10.2020 22:08

Mukica isfrustrirana