Vesna Dedić
YouTube/printscreen
Vesna Dedić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Voditeljka i autorka brojnih čitanih romana Vesna Dedić ne voli često da govori o ćerki Lenki koja je trenutno na školovanju u Holandiji.

Vesna, ipak, objašnjava da strepi kada njena mezimica koja ima devetnaest godina izađe sa prijateljima u provod.

- Kada ode na neku žurku čekam i čekam da se javi. Mada moram da priznam da sam sada sazrela. Pre neko veče je bila na žurci do jedan i ja sam zaspala. Ujutru sam je zvala i rekla mi je da je bila umorna. Tada sam shvatila da sam odrasla kao majka - izjavila je ponosna majka u emisiji "Premijera", a potom dodala:

Vesna Dedić

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Ne bih živa priznala koliko šaljem poruka dnevno ćerki. Šaljem, proveravam da li je videla, najčešće nije videla. Onda nastavim uporno da pišem “dobro Lenka da li imaš majku?”, “da li ima ikoga ko bi mi danas rekao nešto lepo”, onda “da li postoji mogućnost da dobijem bar poljubac”. I ja kukam - kroz osmeh je poručila voditeljka RTS-a.

Na njenom telu se moglo videti da se prolepšala.

- Nisam bila od onih žena koje su verovale da je oklagija dobra u estetske svrhe. Moja dobitna kombinacija su zdrava ishrana, teretana i oklagije. Sa oklagijom izgleda može svašta. Decenijama sam korstila i dalje koristim oklagiju da pravim testo i kolače. Odlična sam u tome. Neudata. Nadam se da su to momci čuli - poručila je Vesna.

Vesna Dedić

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!